16 évesen folyton azon gondolkozok, hogy milyen lesz ha egyszer meghalok, ez normális?
Folyton az jár a fejemben, hogy milyen lesz az amikor meghalok. Ezek a gondolatok általában akkor törnek rám amikor egyedül vagyok, leggyakrabban lefekvés előtt.
Szinte félek amikor belegondolok, hogy egyszer az én életem is véget ér, és hogy egyszer meg fogok halni.
Próbálom erről elterelni a gondolataimat, de nem megy, folyton ez jár a fejemben.
Ez normális ebben a korban? 16 éves fiú vagyok. Egyébként nem vagyok szomorkodós típus. Épp ellenkezőleg, társaságban én vagyok a nevettető figura, sokak szerint jó a humorérzékem stb
Teljesen normális dolog, hogy ezen agyalsz, Kérdező.
Tulajdonképpen ez az egyik legfontosabb dolog.
Hogyan is élhetnénk addig nyugodtan, amig nem tudjuk, hogy MINEK, MEDDIG stb. élünk.
Van, aki kap egy receptet a vallásában, és rajta áll, hogy azt hogyan hiszi el, és hogyan valósítja meg.
Sokaknak (legtöbünknek) kiváló pótcselekvései vannak arra (buli, haverok, fanta), hogy elterelje a gondolatukat, és ne kelljen gondolni erre.
Végig kutatjuk az életünk értelmét és célját, sezáltal a halál utáni lehetőségeinket is.
És az elméleteinken -jó esetben - többször is van lehetőség változtatni életünk folyamán.
Mit kell ezen annyit gondolkodni? Egy jó ideig sírnak utánunk, aztán eladják a ruháinkat.
Keress magadnak valami hobbit, járj el valahová, foglald el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!