Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elmebeteg vagyok, vagy ez...

Elmebeteg vagyok, vagy ez normális?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy buta kérdés, de elég furán viselkedem mostanában, ami megijeszt egy picit... lehet, hogyha valaki látná, akkor azt hihetné hogy megőrültem... :-$ tehát:

- gyakran vannak dühkitöréseim, jelentéktelen dolgok miatt, és akkor beindulok mint egy tornádó...

- sokat vagyok egyedül, olyankor néha csak ülök mozdulatlanul mégcsak nem is gondolkozom

- néha csak úgy a semmitől elsírom magam

- ha a suliban/ olyan helyen vagyok, ahol sok velem egykorú van, olyankor meg nem bírom a magányt, és csak úgy ''lógok'' másokon.

- sokszor tükörbe sem bírok nézni, mert nem szeretem magam

- néha kiabálva kommunikálok, vagy csak szimplán magamba ordítozok.

- értelmetlenségeket beszélek magamban

- megfelelési kényszer

- nem éppen épeszű gondolataim is vannak, pl. olyan -de ne bántsatok miatta- hogy meg kéne ölnöm valakit.

- a sötétben meg éjszaka hangokat hallok, olyan beszédszerűt, meg néha még látom is. Akkor félek is.

Na hát ennyi lenne, persze vannak értelmes pillanataim, de ritkábban. Mondjuk igazi barátaim nincsenek is, a kapcsolatokat meg elhanyagolom. A szüleim is észrevettek már ezt-azt, na de lehet, hogy nincs is semmi bajom, mert észrevettem a tüneteket? Normális válaszokat kérek. Köszönöm.

13/L

2013. ápr. 3. 19:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%
Kamaszodsz, és nagyon túlreagálod a változásokat. :D
2013. ápr. 3. 19:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Bár mások szerint kicsit pszichopata vagyok , meg gonosz, mert szeretek bántani olyanokat akik nálam gyengébbek. :-$ hát azért remélem nem kerülök diliházba :|
2013. ápr. 3. 20:00
 3/12 anonim ***** válasza:
70%

"mert szeretek bántani olyanokat akik nálam gyengébbek."

Paraszt, tahó bunkó vagy ha csak azért bántod őket, mert gyengébbek, legalább lenne rá rendes okod :D Én is csak okkal b*sztatok másokat.

2013. ápr. 3. 21:26
 4/12 anonim ***** válasza:
66%

Én is ugyanilyen vagyok :)ugyanezek a gondolatok, meg minden.

20/l

2013. ápr. 3. 21:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen
2013. ápr. 4. 04:06
 6/12 A kérdező kommentje:
2. Válaszolónak: lehet igazad van, engem is nagyon sokan bántottak még meg is vertek kiskoromban, csak mert szerencsètlen kis dagadék voltam. A suliban, az utcán, bárhol belémkötöttek. Tudom, hogy nem fer ha gyengébbet szekálok. :$
2013. ápr. 4. 07:33
 7/12 anonim ***** válasza:

Ebben a korban persze sok dolog változik, de egy kicsit túl sokat szokás a kamaszkor számlájára írni.

Ezek a tünetek így leírva cseppet sem tűnnek elhanyagolhatónak. Egy pszichológussal (minden suliban kell legyen) mindenképpen beszélj.

2013. ápr. 4. 11:54
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
De te ahogy látom megérdemelted azokat a baszogatásokat, ahogy olvasom a dolgokat lehet, hogy én is csesztettelek volna, de nem azért mert kövér voltál, hanem a személyiséged miatt.
2013. ápr. 4. 18:03
 9/12 anonim ***** válasza:

"De te ahogy látom megérdemelted azokat a baszogatásokat"

Ha nincs értelmes mondanivalód, akkor légy szíves, ne szólj hozzá a kérdéshez!

Senki sem érdemli meg a baszogatást.

2013. ápr. 4. 23:12
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Köszönöm, hogy megmondod, hogy mit csináljak, viszont azt nem értem, hogy te miért írsz ilyet, mert a kérdéshez még kevésbé kapcsolódik, mint az én kommentem. A másik dolog, ha nem írtál volna semmit, akkor megspórolhattad volna, azt hogy még 1 felesleges kommentet írjak. Ezzel olyan reakciót idéztél elő ami egyértelmű. Szóval, a kommented célja az volt, hogy ok nélkül leszidjalak. Szóval te egy suta, buta ember vagy. Mellesleg vannak emberek akik igenis megérdemlik azt, hogy "basztassák". Nem is tudom, hogy tudsz egyértelmű dolgokat letagadni.
2013. ápr. 5. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!