Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elmebeteg vagyok, vagy ez...

Elmebeteg vagyok, vagy ez normális?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy buta kérdés, de elég furán viselkedem mostanában, ami megijeszt egy picit... lehet, hogyha valaki látná, akkor azt hihetné hogy megőrültem... :-$ tehát:

- gyakran vannak dühkitöréseim, jelentéktelen dolgok miatt, és akkor beindulok mint egy tornádó...

- sokat vagyok egyedül, olyankor néha csak ülök mozdulatlanul mégcsak nem is gondolkozom

- néha csak úgy a semmitől elsírom magam

- ha a suliban/ olyan helyen vagyok, ahol sok velem egykorú van, olyankor meg nem bírom a magányt, és csak úgy ''lógok'' másokon.

- sokszor tükörbe sem bírok nézni, mert nem szeretem magam

- néha kiabálva kommunikálok, vagy csak szimplán magamba ordítozok.

- értelmetlenségeket beszélek magamban

- megfelelési kényszer

- nem éppen épeszű gondolataim is vannak, pl. olyan -de ne bántsatok miatta- hogy meg kéne ölnöm valakit.

- a sötétben meg éjszaka hangokat hallok, olyan beszédszerűt, meg néha még látom is. Akkor félek is.

Na hát ennyi lenne, persze vannak értelmes pillanataim, de ritkábban. Mondjuk igazi barátaim nincsenek is, a kapcsolatokat meg elhanyagolom. A szüleim is észrevettek már ezt-azt, na de lehet, hogy nincs is semmi bajom, mert észrevettem a tüneteket? Normális válaszokat kérek. Köszönöm.

13/L

2013. ápr. 3. 19:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Nem is tudom, hogy tudsz egyértelmű dolgokat letagadni."

Nem az tagadom, hogy az éjszaka sötét. Azt meg, hogy kik érdemesek a "basztatásra" hosszú oldalakon lehetne vitatni. De tényleg felesleges.

A kérdezőnek már elmondtam, amit elmondhattam, szerintem konstruktívan, veled ellentétben. Ennyi.

2013. ápr. 5. 23:33
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Csak tőle függ, hogy "konstruktív"-nak fogja fel a kommentem vagy sem, nem rajtam múlik, a kommentem hasznos ha jól felhasználják, ennyi. Mellesleg én nem azt írtam, h milyen fajta ember érdemli meg a "baszogatást", hanem, hogy vannak akik megérdemlik, tudod vannak olyan emberek akik ezekből tanulnak, jót tesz nekik. Nem mondhatod azt, hogy senki sem érdemli meg. Engem is értek ilyen dolgok, és most örülök, hogy átéltem őket, mert hozzásegítettek a jelenlegi személyiségem kialakulásához, ami megfelel nekem, ennyi.
2013. ápr. 6. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!