Elmebeteg vagyok, vagy ez normális?
Lehet, hogy buta kérdés, de elég furán viselkedem mostanában, ami megijeszt egy picit... lehet, hogyha valaki látná, akkor azt hihetné hogy megőrültem... :-$ tehát:
- gyakran vannak dühkitöréseim, jelentéktelen dolgok miatt, és akkor beindulok mint egy tornádó...
- sokat vagyok egyedül, olyankor néha csak ülök mozdulatlanul mégcsak nem is gondolkozom
- néha csak úgy a semmitől elsírom magam
- ha a suliban/ olyan helyen vagyok, ahol sok velem egykorú van, olyankor meg nem bírom a magányt, és csak úgy ''lógok'' másokon.
- sokszor tükörbe sem bírok nézni, mert nem szeretem magam
- néha kiabálva kommunikálok, vagy csak szimplán magamba ordítozok.
- értelmetlenségeket beszélek magamban
- megfelelési kényszer
- nem éppen épeszű gondolataim is vannak, pl. olyan -de ne bántsatok miatta- hogy meg kéne ölnöm valakit.
- a sötétben meg éjszaka hangokat hallok, olyan beszédszerűt, meg néha még látom is. Akkor félek is.
Na hát ennyi lenne, persze vannak értelmes pillanataim, de ritkábban. Mondjuk igazi barátaim nincsenek is, a kapcsolatokat meg elhanyagolom. A szüleim is észrevettek már ezt-azt, na de lehet, hogy nincs is semmi bajom, mert észrevettem a tüneteket? Normális válaszokat kérek. Köszönöm.
13/L
"Nem is tudom, hogy tudsz egyértelmű dolgokat letagadni."
Nem az tagadom, hogy az éjszaka sötét. Azt meg, hogy kik érdemesek a "basztatásra" hosszú oldalakon lehetne vitatni. De tényleg felesleges.
A kérdezőnek már elmondtam, amit elmondhattam, szerintem konstruktívan, veled ellentétben. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!