Miért vagyok ilyen önző? Vagy normális, ha meismerkedek valakivel, és elvárom, hogy utána mindig velem foglalkozzon?
Nagyon foglalkoztat a kérdés, mégha hülyeség is kiirni ilyesmit, biztos hasznos lehet más nézőpontja. Nagyon összezavarodom, amikor valaki hanyagol, és nem tudom belátni, hogy most vele van a baj, rosszkedvű, nem nyílik meg nekem ilyesmiről, vagy egyszerűen belölem ábrándult ki? Mégha látom is az illetőn, hogy rendes, nem olyan ítélkező, magamra mégis valami kivételes áldozatként tekintek, akiben mindenki keresi a hátrányt, és leakar rázni magáról. Emiatt félénkké és zárkozottá válok. Bár probálom ezt leküzdeni, megváltozni valahogy, közben önmagam is maradni, de ez néha nagyon nehéz, főként amikor nem tudom felfogni, hogy miért hanyagolnak, vagy normális, hogy elvárom, hogy legtöbbször engem keressenek, és hiába várom el, miközben a saját kapcsolataimra nézve gyűl bennem a harag?
Röviden: veled van úgy, hogy birsz valakit, barátként tekintessz rá, megsem logsz rajta folyton? (20/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!