Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez normális, hogy én ezeken...

Ez normális, hogy én ezeken gondolkozok?

Figyelt kérdés

Nemrég töltöttem még be a 16-ot, lány vagyok. Mostanában azon gondolkoztam, hogy milyen lenne, ha volna egy kisbabám, férjem, boldog családban élnék.. Nemsokára fog megszületni a kis unokatesóm, ez is közrejátszhat? Nagynénéméknél nézegetni szoktam a babaholmikat, a kis pici babaruhákat. Ekkor mindig beleérzem magam a nagynénim helyébe, hogy milyen lenne várandósnak lenni..

Normális, hogy ennyi idősen ezeken jár az agyam? Kisbaba, férj, család? Még nem volt barátom, és nem 16 évesen szeretnék családot, hanem min. 10 év múlva, ha kijártam az egyetemet, stb.. Nektek mi a véleményetek erről? Vagy esetleg amiatt lehet, hogy tetszik egy fiú, és már előre gondolkodom ilyeneken?

2012. júl. 17. 23:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik,hogy kezdenek gyakoribbak lenni az ilyesmi kérdések:) szerintem tök normális,hogy 16 vagy akár 11 vagy bármennyi évesen ilyeneken agyalunk:) hárman már nem lehetünk hülyék,ugyanis egy 17 éves lány is tett fel egy ehhez hasonló kérdést.Teljesen normális érzés ez,főleg így tinilányként..álmodni a jövőről!:)

Én is ilyen vagyok...:D nekem két unokaöcsém van és egy unokahugom.

2006-ban született a legidősebb unokaöcsém,a kislány 2009-ben és a másik kisfiú is:D olyan cukik voltak mind a hárman!Én is izgatott voltam minden egyes születés után.A 2006-ban született unokaöcsém testvére a 2009-ben született kislánynak..:D és nagyon cukik.

Pelenkáztam már őket,meg aludtam náluk..stb.:D

16/L

2012. júl. 17. 23:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj! Valószínűleg fiatal anyuka leszel majd. Én már 15évesen akartam gyereket. Most 28 vagyok, van 2 lányom. Az elsőt 20, a másodikat 27 évesen szültem. Férjhez pedig 3 hét múlva megyek:-)!
2012. júl. 17. 23:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele, már a kislányok is babáznak. Eljátsszák, ahogy a barbie elmegy bevásárolni, sminkel, pasizik, pedig hat évesen még bőven nem tart ott. Eljátssza, amit pár év múlva meg fog tenni. A jelen időben mindig a következő életszakaszra álmodjuk a terveinket. Ez így normális. Ha már gyereked lesz, arra fogsz gondolni, milyen felnőtt lesz belőle :)
2012. júl. 18. 01:59
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

én is ezen gondolkozom pár napja. :) csak nem vagyunk mind hülyék. :) szerintem tök normális.eltervezed a jövőd.

13/L

2012. júl. 18. 04:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon jó dolog, hogy egy kamaszlány a jövőjét tervezgeti és szereti a gyerekeket, nem pedig a bulizáson, iváson és a felelőtlen szexen jár az esze! :)
2012. júl. 18. 07:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezen gondolkozok:)

Újabban azt álmodom,hogy van egy 13,és egy 9 éves fiam,egy ikerlányaim,akik az álmomban 2 évesek,és van egy pár hónapos kisfiam:D És,hogy a férjem mindig reggeltől estig dolgozik,és sosincs itthon.Amit te írtál,azt én is írhattam volna.Októberben fog megszületni az unokaöcsém:) De rajta kívül még van 3 unokahúgom,és 2 unokaöcsém:)

14L

2012. júl. 18. 09:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
én is kb. ennyi idős koromtól gondolkodtam ezen. sztem normális, sőt, lányoknál genetikailag kódolt.
2012. júl. 18. 09:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én volnék az első válaszoló által emlegetett 17 éves lány.

Szerintem is normális dolog. :) A felelősségteljesség sosem hátrány, és jobb ilyen korban elkezdeni tervezni, mint huszonévesen belecsöppenni a nagy ismeretlenbe.

2012. júl. 20. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!