Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy gyógyuljak ki a szociális...

Hogy gyógyuljak ki a szociális fóbiából?

Figyelt kérdés

Félek az emberektől

félek beszélni velük

félek barátkozni

plusz még antiszociális is vagyok

2013. márc. 30. 14:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
aranyosok igen, de én ezt már nagyon unom, szekálnak hogy beszélj már.
2013. márc. 30. 16:16
 12/16 anonim válasza:
Akarnod kell a változást.
2013. márc. 30. 18:27
 13/16 anonim ***** válasza:

Az alatt, hogy antiszociális vagy, azt érted, hogy bármin és bárkin keresztülgázolsz a céljaid elérése érdekében, anélkül hogy bármiféle megbánást éreznél? Az embereket szimplán eszközöknek tekinted? Nem érzel irántuk semmit? Ha ezek nem igazak rád, akkor te nem vagy antiszociális.

Egyébként a megoldást a problémádra egy pszichológus és esetleg kiegészítésként valami pszichiáter által felírt gyógyszer jelentené. Hidd el, hetek alatt tud javulni nagymértékben az állapotod, ha elkezdenek kezelni!

2013. ápr. 2. 12:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező!majd nem egy cipőben járunk,csak azért én antiszociális nem vagyok.Csak 3-éves korom óta szociális fóbiás.Bár hogy mitől arra több indokom is van a pszichológus szerint.És én is útálom az embereket mert nagy részük tele van rossz indulattal,bunkók,kötekedősek és nagyon szemetek.Főleg itt Magyarországon,külföldön sokkal kedvesebbek,segítőkészebbek mint nálunk. 16/l
2013. ápr. 3. 01:02
 15/16 anonim válasza:
bocs, de tényleg nem fogsz emggyógyulni
2013. júl. 24. 10:14
 16/16 anonim válasza:
én is sokáig reménykedtem, de évekig semmi
2013. júl. 24. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!