Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, hogy ne féljek...

Mit tegyek, hogy ne féljek ennyire?

Figyelt kérdés

Félek minden apró helyzettől, hogy elszúrom, és nagy baj lesz. Ötször ellenőrzöm, hogy nálam van e a kulcs a bérlet a telefon. Kollégista vagyok, most váltok ebben az évben harmadjára szobát (nem én akartam így. tömörítik az embereket) és ezzel lakótársakat is. A véleménykülönbségek elkerülhetetlenek, de én képtelen vagyok kiállni magamért. Nagyon nagyon megalkuvó vagyok és tavaly is már annyiszor szívtam ez miatt, mégsem vagyok képes rajta változtatni. Mindig az az érzés van bennem, hogy mi van ha nem nekem van igazam és csak kampányolom a hülyeséget és akkor én leszek a rossz, meg a bolond és utálni fognak. Ez olyankor nem fogalmazódik meg így bennem, sokáig nem is tudtam róla, csak nem rég jöttem rá, hogy valahol mélyen ez hangzik el. Csomószor van, hogy nem tudok aludni, vagy valami ijesztőt álmodok. Tegnap este álmomban már közel voltam a halálhoz. Néha esténként csak úgy rám tör a sírógörcs különösebb ok nélkül. Pszichológust ne írjatok. Így is van velem elég gond ami miatt orvoshoz kell cipelni, félek, hogy ettől már nagyon megijednének a szüleim. (Iskola pszichológus már egy éve nincs)

19/L

2013. febr. 18. 18:37
 1/1 anonim ***** válasza:
37%
Dugnod kéne. Ha már kollégista vagy.
2013. febr. 18. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!