Hogyan legyek bátor, vakmerő gyerek? Hogy ne féljek senkitől és semmitől?
Lehet kicsit későn írok.A
ki bátor,a félelemtől fél:) nincs olyan,hogy valaki nem fél semmitől! Senki nem tökéletes! Ne szégyeld a félelmed.
Jól esett ez a kérdés, mert rájöttem, hogy bátor vagyok, nemcsak vakmerő. Flashback-ek: 2-3.osztályos lehettem, volt egy'barátom', nekiálltak a nagyobbak, többen, elébük álltam, és enyhén elküldtem őket máshova. Kaptam is verést, adtam is.
Egy osztálytársam(az osztály réme) előtt állok, jó egy fejjel magasabb, és 20centire a pofájába ordítom, hogy nem félek tőled!
kiskorom óta egy rossz élmény miatt félek a betörőktől, de minden gyanús zajra kimegyek késsel.
Utálok a színpadon lenni, mégis előadóművész vagyok.
Ez így most elég jólesett. És kisnövésű vékony csaj vagyok. Van hajtásim motorra, sokat járok vadkempingezni egyedül.
Szóval le kell győzd a félelmed. Jó ha ösztönösen jön, de az is, ha dolgozol rajta. Normális hogy félsz 8 évesen 3-4 12 évestől. Ott kezdődik, hogy mégis nekikmész a barátod miatt.
Kicsit én is későn szólok hozzá. :D
Nekem is rengeteg félelmem van. Amitől a legjobban félek, azaz hogy megszólítsak egy lányt. :D kínos, hogy 18 évesen képes vagyok betojinak lennem. De tudom, hogy az önsajnálattal nem megyek semmire. Többször tudtam magamnak bizonyítani, hogy ha bátor vagyok, akkor elérhetem amit akarok, de mindig visszaesek a problémázásba.
Ma is volt rá példa, hogy ott ült előttem az a lány és nem tudtam mit mondhattam volna neki. Zavarba jöttem, pedig nem is csinált semmit. Ott voltak a barátnői is (az osztálytársaim) de tudom hogy ez csak kifogás. Attól még odamehettem volna, nyugodtan megszólíthattam volna. Persze, gondolom nincs semmi veszve, fogok próbálkozni mindenképp és ezen van a lényeg, hogy ne add fel.
Nem aktuális a téma, tudom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!