Mi segített mikor, , nem láttátok a fényt az alagút végén"? Nem vagyok jól! És már tényleg azt érzem hamarosan bekerülök a pszihiátriára, mert nem kapok segítséget senkitől!
Én is halogatom,ez a gond!De már besokaltam!...Mennyi lenne a kezelés?(Ha nem magán dokihoz megyek) És kihez forduljak?Pszihológus vagy pszihiáter?Mi a menete?Be megyek a kórházba és? Kit keressek?
Mennyibe kerülnek a gyógyszerek?Életem végéig szednem kell?
Bocsi a sok kérdésért!De nem vagyok jártas ebben!
Ha már annyira súlyos a helyzet, hogy nem tudod emiatt ellátni a munkádat, és ki hat a környezetedre is ez az állapot , akkor én azt javasolnám, hogy pszichátriai szakrendelőt keresd fel a településeteken. Mert csak a pszicháter írhat fel gyógyszert ennek kezelésére.
A magán pszicháter viszont arra jó, hogy jobban oda tud a problémádra figyelni. /sajnos ez sztk keretein belül nem működik, az orvos nem tud oda figyelni a probléma gyökereire mert nincs ideje rá./
Viszont egy terápiás beszélgetés+ gyógyszer sokat fog javíthat a közérzeteden. Hogy mennyi idő alatt azt így előre nem lehet megsaccolni. A pszicháter és a pszichológus is vissza megy egészen a probléma kezdetéig. Sokat számít, hogy ki milyen terápiát fog alkalmazni. Ezt orvos válogatja.
Baranya Szigetvári Egészségügyi Szolgáltató Kft., Mentálhigiéniai Gondozó 7901 Szigetvár, Szt. István ltp. 7. Dr. Göbölyös Ivett 73/500-500 Dr. Györkös Györgyi 73/500-594
Itt lehet egyébként rákeresni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!