Mi segített mikor, , nem láttátok a fényt az alagút végén"? Nem vagyok jól! És már tényleg azt érzem hamarosan bekerülök a pszihiátriára, mert nem kapok segítséget senkitől!
Figyelt kérdés
Már régóta kb (3éve) tart a depresszióm,de már azt érzem itt a vég!Össze roppanok!(a depressziómnak több oka is van,szerintem!Régi sérelmek,rossz emlékek,és a mostani!)Már nem bírok velük!Nem hagynak békén a negatív gondolatok!És már a fejemben sem tudom rendezni magam!:-S2011. szept. 13. 18:20
11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Ezen a számon lehet hívni őket?Mit mondjak konkrétan? :-O
2011. szept. 13. 19:41
12/22 anonim válasza:
Gondolom a megadott számon lehet bejelentkezni. Annyit mondj hogy pszichés problémáid vannak és szeretnél időpontot kérni.
14/22 A kérdező kommentje:
Köszi!Holnap vagy felhívom őket vagy bemegyek személyesen!
2011. szept. 13. 19:53
16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Már rám férne!
2011. szept. 13. 20:22
17/22 anonim válasza:
Nekem sok egyéb(személyek, drogok...) mellett a zene segít ^^
18/22 anonim válasza:
Engem egy rákdiagnózis helyretett. Szerintem veled is csodát tenne.
19/22 A kérdező kommentje:
Hát ez ,,sokat" segített!:-S
2011. szept. 14. 09:49
20/22 A kérdező kommentje:
Pénteken megyek terápiára!Köszönöm a 88%-ban hasznos válasz adónak!Nélküle nem szántam volna rá magam!
2011. szept. 14. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!