Zavarja e egy 10 éves gyerek pszihés fejlödését ha a szülei gyakran veszekednek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 23:27
1/11 anonim válasza:
igen
nekem nagyon rosszul estett, állandóan rosszul lettem amikor veszekedtek. azóta eltelt több, mint 10 év és még most is rosszul vagyok ha veszekednek.
ne veszekedjetek gyerek előtt
2/11 anonim válasza:
Persze, ha eltagadjátok előle a konfliktusaitokat, az sem biztos, hogy jó. Inkább azt lássa, hogy a szülei értelmesen tudják rendezni a konfliktusaikat.
3/11 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok, s engem még mindég a padlóra tud dobni, ha a szüleim üvöltöznek egymással, főleg, ha itthon vagyok, s nem tehetek ellene... Akkor képzeljük oda magunkat egy 10 éves helyébe.
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem is ezt kellett hallgatom 9 éves koromtol és néha tányérdobálozást. Néha nagyon megijedtem és egyedül voltam
2011. febr. 5. 11:00
5/11 anonim válasza:
Nálunk a csendes fojtogatás ment egész életemben, az se sokkal jobb. 21/L
6/11 anonim válasza:
Igen. Zavarhatja. Én vagyok rá a jó példa.
21/f
8/11 anonim válasza:
igen, kihat a pszichés fejlődésre... még most is gyakran előfordulnak a veszekedések a családban... akkor nagyon rosszul leszek én is...:s
9/11 anonim válasza:
ez egyéntől függ, de biztosan befolyásolja a későbbiekben, itt van rá egy példa:
volt egy fiatal barátnőm, bemutatott a szüleinek, nagyon jól éreztem magam náluk mindig, tény, hogy ők fiatalabb korosztály (35-40) mint az én szüleim, de nyugodtabbak, kiegyensúlyozattabbak, pozítívabbnak látják az életet és a természetük is annak a függvényében látszódik, volt is néha hiányérzetem, hogy bárcsak lennék megint tizenéves és bárcsak lehetett volna jobb élmények a szülőkkel...
10/11 anonim válasza:
Te jó isten! hogy zavarja e?....10 éve élek úgy hogy először a szüleim veszekedtek napi szinten, majd a válásuk után összeköltöztünk anyu élettársával...azóta meg vele, sőt ...egyre durvább minden..én annak a híve vagyok HOGY 100X JOBB INKÁBB ELVÁLNI A SZÜLŐKNEK MINTHOGY EGY GYEREKET ÍGY FELNEVELNI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!