Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet az ellen tenni,...

Mit lehet az ellen tenni, hogy ne féljek közösségbe menni?

Figyelt kérdés

Félek kimenni emberek közé, közösségbe lejárni. Mikor emberek mellett vagyok, teszem azt munkahelyen, oktatási intézményben a legjobban mindig attól tartok, hogy a mellettem ülő beszélgetni szeretne.

Egyetemen most ősszel fogok a harmadik helyre beiratkozni. Régebben nyugtatóval próbáltam ellensúlyozni, de nem ment. Pszichológushoz is jártam, aki viszont nem értette, hogy mit keresek nála. Valamint sokkal komolyabb gondokkal küzdő vendégei voltak. (Komoly témákról idegeneknek, csak komolytalan arccal tudok beszélni). Itthon mindenkinek meg van a saját maga gondja, beszélni nem szivesen beszélek róla, elég mű problémának tűnik -> viszont tanulmányilag nem haladok előre.

Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány emberrel tartok kapcsolatot.

2011. aug. 24. 08:23
 1/1 anonim válasza:

Segiteni nem tudok, de valamilyen szinten megertelek!

hasonloan erzek en is, bar nem ilyen durva a helyzetem!

En is nagyon szorongok az utcan utalok egyedul jarni, ha nincs velem valaki gomboc vana torkomban de nem tudom mitol van mitol tartok, es angyon nehezen nyitok is emberek fele, ha valaki nyit felem nagyon szivesen beszelek barkivel , de en soha nem szoktam, nem tudok!

Rossz nagyon!

Remelem talasz valami megoldast a problemadra !

2011. aug. 24. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!