Mit tegyek, hogy ne féljek ennyire a betegségektől, illetve hogy ne vegyek észre magamon mindenféle tünetet?
Ha az orvos nem talált problémát, nyugodj meg. Nem kell gyógyszert szedni, az vegyszer, rengeteg mellékhatással, amikre újabb gyógyszert kell szedni. Ha ezek után is azt érzed, hogy valami bajod van, keress fel egy természetgyógyászt, esetleg homeopátiás orvost, hogy adjon valamilyen erősítőt, állítsa helyre az egyensúlyodat.
Javaslom, olvasd el Jerome K. Jerome : Három ember egy csónakban című könyvét. Idézek belőle : "Rendkívül furcsa, de sohasem olvashattam szabadalmazott gyógyszer hirdetését anélkül, hogy ne lettem volna kénytelen rájönni, hogy éppen abban a betegségben szenvedek, mégpedig a lehető legsúlyosabb stádiumában. Úgy látszik, hogy a leírt diagnózis mindegyik esetben pontosan megfelelt mindazoknak az érzéseknek, amelyek nálam jelentkeztek....Ott ültem és töprengtem. Azon gondolkoztam, hogy orvosi szempontból milyen érdekes eset lehetek én, és milyen nagyra lenne velem egy egyetemi tanár az előadásán. Ha engem ismernének, a hallgatóknak nem kellene klinikáról klinikára járniok. Egész kórház voltam egy személyben. Nem kellene egyebet tenniök, mint engem körüljárniok, és aztán átvenni a diplomájukat...."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!