Akkor mi is a depresszió? Tucatnyi lexikon az irodalma, mindenféle tünettel.
Nehéz kérdés.
Ha nagyon rossz állapotban van valaki akkor érdemes orvoshoz menni, de akkor sem feltétlenül olyanhoz aki teletöm gyógyszerekkel - engem pl. félrekezeltek, nekem is volt depressziós tünetem. Először pszichológust kell keresni akivel megbeszélheted a gondokat és életviteli tanácsokat ad, a gyógyszer is elkelhet egy idő után.
Ha annyira rosszul van a csajod a gyógyszerektől akkor keress fel egy másik dokit és kérd ki a véleményét, mondd el neki mik a tünetek és ő ad másik gyógyszert. Sok felelőtlen doki van aki csak felír minden szart ami nem is kéne, én is így jártam.
A depresszió egyik legjobb ellenszere, ha mindig megpróbálod azt tenni amihez semmi kedved. Nincs kedved takarítani akkor takaríts, nincs kedvem mozogni akkor kocogj, nincs kedved emberek közé menni akkor menj le a helyi klubba, ugyanis a depresszió okozza a kedvtelenséget akkor ezek az ellenszerei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!