Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most féljek? Eddig semmmi...

Most féljek? Eddig semmmi ilyenre nem gondoltam

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

Van ez a kérdés,én 13 éves vagyok és szinte ugyanez van velem...

Nem pisiltem még éjjel be,de az iskolába szorongok,és haza hozom a szorongást.

Remeg mindenem mindig,és este jóban rosszban után ki megyek wc-re de utána is kell...

De nagyon,de nem jön egy csepp sem..

Meg van olyan hogy nem kell annyira csak egy kicsit akkor nem is megyek ki a wc-re

Valami gond van velem?? Félek

2010. szept. 18. 12:08
 1/8 A kérdező kommentje:

A szorongás a rossz jegyért,lassu futásért,beégésért van..

Meg a felelettöl,meg ha kihivnak felelni lefagyok,és 20 szem pár figyel meg a tanár..

És akkor nem tudok semmit,dolgozta írás se megy :(

2010. szept. 18. 12:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Ha ki hív az asztalhoz a tanár megoldani egy matek egyenletet az megy,de csak az asztalnál,ha leülök nem tudok semmit
2010. szept. 18. 12:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt mindenképpen ki kell vizsgálni! De az a legfontosabb, hogy soha ne szégyelld magad emiatt, mert Te így is nagyon értékes ember vagy, semmivel sem kevésbé jó, mint bármelyik jó szándékú ember a világon!!! Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!!!!
2010. szept. 18. 12:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!

Az a legrosszabb hogy ha az iskolába sírhatnékom van egy rossz jegy végett,akkor nem adom ki magamból,és itthon anyáékon töltöm le a bosszút nem tudom miért.. :(

2010. szept. 18. 12:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Első vagyok. Nincs egy megbízható barátnőd, akivel megoszthatnád a gondjaid?
2010. szept. 18. 12:21
 6/8 A kérdező kommentje:
3 is van
2010. szept. 18. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha magadba fojtod ami bánt, akkor bele is betegedhetsz! Próbálj legalább egy megbízható baráttal beszélni!!!! Tiszta szívből kívánok Neked örökké tartó végtelen boldogságot, gondtalan életet és minden elképzelhető szépet és jót!!!!
2010. szept. 18. 12:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,nagyon rendes vagy... :)
2010. szept. 18. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!