Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van úgy, hogy én a...

Miért van úgy, hogy én a depisebb, visszahúzódó, meggyötörtebb fiukhoz vonzódom? Ez normális dolog?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az olyan fiúkat, akik valahogy mások. Szeretetreméltók és kedvesek de nincs önbizalmuk és kicsit depisek. Nem szeretem azokat az átlag fiúkat akik teli vannak önbizalommal, eléggé taszítanak. Sokkal inkább azt érzem, hogy rám egy olyan fiúnak van szüksége aki kicsit elesettebb, mert a szívem teli van szeretettel, meg empátiával és meg tudnám gyógyítani és eltudná mondani mi bántja. Szerintetek van ilyen fiu?
2009. szept. 7. 21:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

ennek nincs is köze a magabiztossághoz. vannak ilyen csajok, ez tény. nem sokan, de vannak. én nem tanultam pszichológiát, nem tudom mitől alakul ez így ki. :)

viszont lefogadom hogy a többi válaszolónak sincs ezirányú végzettsége.

2009. szept. 14. 19:26
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát én pont ilyen vagyok, de olyan mértékbe hogy szerintem Te is kiakadnál tőlem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__3..

De hogy a kérdésedre is válaszoljak ez nézőpont kérdése.

2009. szept. 14. 20:04
 23/25 anonim válasza:
Szia! Írtam privátban, ha még aktuális...
2009. szept. 25. 20:58
 24/25 anonim ***** válasza:
Igen. 27 éves ffi vagyok normál testi adottságokkal 4 szakmám van meg érettségim és én is ilyen vagyok sajnos. Gyakran járok idegorvoshoz, de semmi változás. Felvennélek msn-re gondolkoztam rajta, láttam hogy írtad aki akar veled beszélni tegyen fel, de tartok tőle, hogy csak beégetném magam előtted. Azt meg nem szeretném, mert rossz iskolás életem volt sok diák és tanár belémrúgott. :(
2009. okt. 10. 02:07
 25/25 anonim válasza:
Bárcsak egy ilyen csajjal lett volna dolgom, kár, hogy sokat csalódtam és nem találtam ilyen lányt (avagy nem ilyen lányt találtam…). Más dolog valamilyennek lenni és valamilyennek állítani magunkat, engem valahogy mindig is az érdekelt, hogy milyen valaki, mert az a lényeg. Sajnos a legnehezebb dolog egy embert belülről megismerni, még mielőtt az ő állításai által kezdenénk megismerni őt (sokszor tévútra vezet, tévesen ismerjük meg, csak később jövünk rá, hogy milyen valójában). Ezért is gondolom, hogy nehéz egy ember igazi arcát megismerni, előítéletmentesen. Mindig is ilyen lányról álmodoztam, olyan lehetetlennek érzem, hogy találjak egy ilyet… vajha ilyen lettél volna!
2010. szept. 25. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!