Miért van úgy, hogy én a depisebb, visszahúzódó, meggyötörtebb fiukhoz vonzódom? Ez normális dolog?
Van ilyen srác, pl. az exem. Állandóan sírt nekem, hogy én biztos nem szeretem (miközben épp ölelgettük egymást) mert biztos bénának tartom őt, megpróbált magához láncolni, minden szabadidejét velem töltötte, hogy mindenki lássa, hogy mégse olyan elesett és béna ő, mert felszedett egy csajt, elvárta, hogy én is minden szabadidőmben vele legyek, nehogy találjak valaki mást, nem érdekelte, hogy közben esetleg elhanyagolom a barátaimat és a családomat. Ha estleg nem tudtam vele egy nap találkozni, rögtön hisztizett, hogy biztos utálom őt, mert ő így béna meg úgy szerencsétlen. Öt hónapig bírtam, aztán elegem lett, szakítottam, de azóta is folyamatosan zaklat, hogy ő nem bír elfelejteni, nem lehetne-e minden olyan, mint rég, stb.
Egy ilyennel mit kezdenél? :)
Florence Nightingale szindrómád van, baby, az már több, mint hogy segíteni akarsz, egyszerűen az elesettek vonzanak. :)
De a lehető legjobb országban élsz a lehetséges páciensek számát illetően.
bocsi, lemaradt a forrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!