Miért van úgy, hogy én a depisebb, visszahúzódó, meggyötörtebb fiukhoz vonzódom? Ez normális dolog?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az olyan fiúkat, akik valahogy mások. Szeretetreméltók és kedvesek de nincs önbizalmuk és kicsit depisek. Nem szeretem azokat az átlag fiúkat akik teli vannak önbizalommal, eléggé taszítanak. Sokkal inkább azt érzem, hogy rám egy olyan fiúnak van szüksége aki kicsit elesettebb, mert a szívem teli van szeretettel, meg empátiával és meg tudnám gyógyítani és eltudná mondani mi bántja. Szerintetek van ilyen fiu?2009. szept. 7. 21:46
11/25 anonim válasza:
Van ilyen fiú, mégpedig sok. És te egy nemeslelkű lélek vagy, azért vonzódsz hozzájuk. Próbáld képezni magadat pszichológiában, meg modernebb lelki könyvek által, hogy ne csak vonzódj hozzájuk, hanem ténylegesen képes legyél kihúzni egyiket másikat a jó kis mocsaras gödrükből.
12/25 A kérdező kommentje:
Aki szeretne velem beszélgetni, vegyen fel msnre domeynica27@hotmail.com
2009. szept. 10. 20:36
13/25 anonim válasza:
15pereff vagyok, csak túl messze lakok tőled:\
14/25 A kérdező kommentje:
ezt honnan tudod? mármint h én hol kakok?
2009. szept. 11. 14:56
15/25 A kérdező kommentje:
mármint lakok?
2009. szept. 11. 14:57
16/25 anonim válasza:
azon a bizonyos iwiw-en kikerestem az msn-edet. am Győrben lakok, de nem is vagyok már annyira visszahuzodó
17/25 A kérdező kommentje:
hát az iwiwem kicsit már elavult, am ha érdekel inkább a myvipemet nézd meg az új :)
2009. szept. 11. 17:31
18/25 anonim válasza:
Valószínűleg magabiztosságban te sem állsz a helyzet magaslatán, ugyanakkor szeretsz domináns helyzetben lenni egy kapcsolatban. Ehhez kell a gyengécske hím, akit te megmenthetsz.
19/25 A kérdező kommentje:
Itt nem magabiztosságról van szó. Képzeld nem tartom magam csúnyának, sőt van úgy h kicsit elfogult vagyok magammal. De én nem a gyengébbet keresem, meg rondábbat csak egyszerűen azt akinek szüksége van rám, akit szerethetek akiben megbízhatók, akinek szeretetetadhatok, lelkitársat, aki Egyenrangú velem!
2009. szept. 14. 18:27
20/25 A kérdező kommentje:
1. szép vagyok nincs gond a magabiztosságommal
2. szeretnék gyógyitani
3.szeretetet adni
Annyira félreértetek!!!!! Egyszerűen a meggyötörtebb fiúkat szeretem akik az átlagtól kicsit eltérnek mert érzékenyek vagy félénkebbek stb. nem azért mert kell egy "gyengécske hím" ez a megfogalmazás olyan szánalmas és rosszindulatu
2009. szept. 14. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!