Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan győzzem le ezt az...

Hogyan győzzem le ezt az állapotot?

Figyelt kérdés

16éves lány vagyok,mostanában egyre rosszabbul érzem magam reggelente,nincs kedvem felkelni,nincs kedvem semmihez,főleg nem az osztálytársaim többségéhez.Egyszerűen elszomorít és feldühít az a mérhetetlen butaság,amit napról napra művelnek,mégis ez számít ,,menőnek"!

Hogyan győzhetném le ezt a depressziószerű állapotot?

Köszönöm a válaszokat!

2012. dec. 10. 08:05
 1/5 anonim ***** válasza:
nyugik jön a világvége. a hülyék eltűnnek.. remélhetőleg.
2012. dec. 10. 08:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Haha...jó lenne!:D

Csak ha mégsem tűnnének el,még 2évet kell kibírnom velük....

2012. dec. 10. 08:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Remélem ,nem annyira sulyos a dolog,a hülyektől én is szomorú leszek ,ez még nem depi.Meg hát itt a tél!

Ha súlyosbodik a dolog orbáncfű teát,az nagyon jó antidepresszáns,és veszélytelen.

Jobbulást Neked: F(-:

2012. dec. 10. 09:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Tisztában lenni az élettel, megérteni a dolgokat nagyon fontos ahhoz, hogy tudatos, kiegyensúlyozott életet élhess. Az, hogy látod az osztálytársaidon, miként követnek a saját érdekeiknek valójában ellentmondó elveket, a kiválasztottsághoz konvergál. Így azt tudom neked tanácsolni, hogy ismerd meg a geopolitikát, és az alkalmazott pszichológiát. Ezen felül pedig találd meg azt az ösvényt, amely csapásirányában haladhatsz az életben, mígnem célt érsz. Az állapotot megismerheted, az ostobák viselkedését pedig megértheted, anélkül hogy azonosulnál vele.

2012. dec. 10. 12:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A teát ki fogom próbálni.:)

Kedves Utolsó!Esetleg tudnál valami könyvet ajánlani a témában?

2012. dec. 10. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!