Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem tudom otthon érezni...

Miért nem tudom otthon érezni magam ebben a világban? Miért nem tudom élvezni az életem. Ti ismeritek ezt az állapotot?

Figyelt kérdés
Minden olyan idegen, mintha idegen lennék ezen a bolygón, mintha mindenki aki itt él és mozog éli, élvezi az életét, én meg nézem őket kívülről, de nem élem ezt így meg. Mintha csak egy robot lennék aki dolgozik, eszik, alszik, és már semmi örömöm, tervem nincs az életre. Járok pszichológushoz, szóval nem ilyen "menj el vizsgáltasd ki magad" válaszokat várok, csak érdekel mások is éreznek-e így.
2012. júl. 11. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem ez a foto mindent elmond: [link]

"Járok pszichológushoz"

Bocs, de ha azt hiszed, hogy egy idegen jobban meg tud erteni teged, mint te onmagad, buta vagy, pont.

2012. júl. 11. 12:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Te meg egy s*fej vagy, mert ide jössz ugatni, úgy hogy semmit nem értesz a témához. Egy pszichológus azért tanul, hogy segítsen kigobozni a szálakat, amit a beteg nem ért, nem lát át, mi miért hogy alakult ki a lelkében. És igenis segítenek. Az ilyennek mint te pedig kívánom, hogy egyszer te is tapasztald meg ezeket. pont.
2012. júl. 11. 13:16
 3/5 A kérdező kommentje:
ja és az ember nem azért megy pszichológushoz hogy megértsék, hanem hogy meggyógyítsák. itt árultad el magad hogy a téma számodra egy sötét folt. pont.
2012. júl. 11. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:
szia hát én sajnos ismerem igen 22 éves vagyok de mintha nem erre a bolygóra szántak volna vagy nem is tudom...nálam ez abban is látszik h nem akarok úgy élni mint mindenki más...jó az is igaz h én beteg vagyok vagy zavart vagy nem tudom h mondjam ezt. /f
2012. júl. 12. 11:17
 5/5 anonim válasza:

Hasonlót már én is éreztem meg érzek most is,de pontosan leírni nem tudnám.

Megsérteni sem akarlak,de szerintem egy dilidok nem tud segíteni. Tapasztalatból mondom !

Írtad valakinek ,hogynem megérteni akara hanem meggyógyítani. Az,hogy valaki felkeres egy dilidokit még nem jelenti,hogy beteg!! Ne hagyd, hogy belédbeszélje,hogy az vagy!!

2012. aug. 1. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!