Melyik a jobb nyugtatótszer, xanax, frontin, rivotril?
Melyik az, amelyik jobban tompít?
Ezekből csak Frontint szedtem, de alig tudtam leállni vele gyerek koromban. Rá lehet mindegyikre kattanni :(
2012. nov. 14. 17:08
2/17 A kérdező kommentje:
Én a xanaxot szedem, de azt már megszoktam. Ezért kérdem, hogy a másik kettő jobb-e tőle, vagy ugyanolyan. Mást nem ismerek.
a frontin a xanaxnak egy "származéka". ugyan az a hatóanyag, csak 0,5 mg mennyiségben. a rivotril is hasonló gyógyszercsoportba tartozik, de más a hatóanyaga. erősebb a xanaxnál, de ugyan úgy hozzászoksz szóval ugyan ott vagy.
2012. nov. 14. 17:20
4/17 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmit olvastam én is, hogy a xanax és a frontin ugyanaz szinte, de a rivotril erősebb valamivel.(persze egységesen ugyanannyi mg esetén)
Igen igen, a rivotril is ugyanaz mint a xanax, csak másból áll. Különben én mind a három fajtát szedtem. A háziorvos írt fel még a pánikom elején frontint. Aztán a pszichiáterem írt fel antidepit+ xanaxot. No ezzel az összeállítással kerültem kórházba, ahol kiderült, gogy a xanax volt a bűnös. Végül is a xanax helytt kaptam rivotrilt, és meggyógyultam másnapra( vagy mert a xanit elvették).
Hatás szerint a legkellemesebb, és leggyorsabb a xanax ( a frontin valóban ugyanaz, csak magyar narancs). A rivotril hatását nem éreztem egyáltalán. A letevése sem okozott gondot. A meghatározott dózisban szedett rivórol nem okozhat gondot a leszokás. Ilyen nincs is. Azt kell csinálni, amit az orvos mond.
2012. nov. 14. 23:18
6/17 A kérdező kommentje:
7/17 anonim válasza:
nagyon gondold meg h beszeded-e! főleg ha nem vagy elmebeteg, met sok mellékhatása van és rá lehet könnyen kattanni
2012. nov. 15. 18:17
8/17 A kérdező kommentje:
Már 3 éve szedek xanaxot, de ezt úgy kell érteni, hogy 3 éve volt az első alkalom, hogy először hozzányúltam. Nem napi rendszerességgel szedem, van olyan, hogy 3 hónapig 1 db sem, van hogy 3 hétig szedem, utána 2 hétig nem, szóval ez nagyon változó, nekem nem sikerült rászoknom szerencsére, akkor szedem, ha úgy érzem, hogy most tényleg szükségem van rá, vagy ha alvási nehézségekkel küzdök.
a rivot nem javaslom. Ez k.o.ra vag nagyon. En mondjuk xanaxot nem szedtem sosem, de a frontin sokkal baratsagosabbnak tartom, mint a rivot. A rigo 1 szar, brutalis kabitoszer, buntetnem a felirasat.
2012. dec. 3. 04:39
"A rigo 1 szar, brutalis kabitoszer, buntetnem a felirasat."
Szerencsére te sem orvos, sem beteg nem vagy.
2012. dec. 7. 16:53
Kapcsolódó kérdések: