Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Melyik a jobb nyugtatótszer,...

Melyik a jobb nyugtatótszer, xanax, frontin, rivotril? Melyik az, amelyik jobban tompít?

Figyelt kérdés

2012. nov. 14. 17:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Ezekből csak Frontint szedtem, de alig tudtam leállni vele gyerek koromban. Rá lehet mindegyikre kattanni :(
2012. nov. 14. 17:08
 2/17 A kérdező kommentje:
Én a xanaxot szedem, de azt már megszoktam. Ezért kérdem, hogy a másik kettő jobb-e tőle, vagy ugyanolyan. Mást nem ismerek.
2012. nov. 14. 17:11
 3/17 anonim ***** válasza:
a frontin a xanaxnak egy "származéka". ugyan az a hatóanyag, csak 0,5 mg mennyiségben. a rivotril is hasonló gyógyszercsoportba tartozik, de más a hatóanyaga. erősebb a xanaxnál, de ugyan úgy hozzászoksz szóval ugyan ott vagy.
2012. nov. 14. 17:20
 4/17 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmit olvastam én is, hogy a xanax és a frontin ugyanaz szinte, de a rivotril erősebb valamivel.(persze egységesen ugyanannyi mg esetén)
2012. nov. 14. 18:28
 5/17 anonim ***** válasza:

Igen igen, a rivotril is ugyanaz mint a xanax, csak másból áll. Különben én mind a három fajtát szedtem. A háziorvos írt fel még a pánikom elején frontint. Aztán a pszichiáterem írt fel antidepit+ xanaxot. No ezzel az összeállítással kerültem kórházba, ahol kiderült, gogy a xanax volt a bűnös. Végül is a xanax helytt kaptam rivotrilt, és meggyógyultam másnapra( vagy mert a xanit elvették).

Hatás szerint a legkellemesebb, és leggyorsabb a xanax ( a frontin valóban ugyanaz, csak magyar narancs). A rivotril hatását nem éreztem egyáltalán. A letevése sem okozott gondot. A meghatározott dózisban szedett rivórol nem okozhat gondot a leszokás. Ilyen nincs is. Azt kell csinálni, amit az orvos mond.

2012. nov. 14. 23:18
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2012. nov. 15. 05:44
 7/17 anonim válasza:
89%
nagyon gondold meg h beszeded-e! főleg ha nem vagy elmebeteg, met sok mellékhatása van és rá lehet könnyen kattanni
2012. nov. 15. 18:17
 8/17 A kérdező kommentje:
Már 3 éve szedek xanaxot, de ezt úgy kell érteni, hogy 3 éve volt az első alkalom, hogy először hozzányúltam. Nem napi rendszerességgel szedem, van olyan, hogy 3 hónapig 1 db sem, van hogy 3 hétig szedem, utána 2 hétig nem, szóval ez nagyon változó, nekem nem sikerült rászoknom szerencsére, akkor szedem, ha úgy érzem, hogy most tényleg szükségem van rá, vagy ha alvási nehézségekkel küzdök.
2012. nov. 16. 05:35
 9/17 anonim ***** válasza:
a rivot nem javaslom. Ez k.o.ra vag nagyon. En mondjuk xanaxot nem szedtem sosem, de a frontin sokkal baratsagosabbnak tartom, mint a rivot. A rigo 1 szar, brutalis kabitoszer, buntetnem a felirasat.
2012. dec. 3. 04:39
 10/17 anonim ***** válasza:
82%

"A rigo 1 szar, brutalis kabitoszer, buntetnem a felirasat."

Szerencsére te sem orvos, sem beteg nem vagy.

2012. dec. 7. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!