Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy tudok magamon segíteni?

Hogy tudok magamon segíteni?

Figyelt kérdés

Az elmúl fél évben kiderült számomra,hogy sehova sem kellek.Családi szálak nincsenek az életemben.

Párom családja egy emberként akarja,hogy elkotródjam a fiuk életéből.

Barátaim nincsenek.

Családom még 6 hetes koromban kidobott.

A párom fiatalabb nálam,emiatt akarják,hogy menjek.

Sosem voltam nyitott ember,viszont semmi önbizalmam nincs.

Mostanában egyetllen kiutat látok ebből,azt, hogy véget vetek az

életemnek.

2012. nov. 13. 14:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem is tudod, hány ember van rajtad kívül ugyanilyen helyzetben. Ők is szenvednek, egyedül érzik magukat, magányosak.. Ha te olvasnád egy hasonló személy üzenetét, mit gondolnál róla? Mit tanácsolnál neki? Hogy váltson életmódot? Kezdjen el sportolni? Járjon el szórakozni, hogy barátai legyenek? Azt a sok "szabadidőt", amit a barátok, .. helyett másra tudna fordítani, fordítsa a saját békéjének helyreállítására? Olvasson? Tanuljon? Keressen munkát másik városban? .....

Gondold végig, mit tanácsolnál másnak - és tedd meg te magad. Próbálj meg pozitívabban hozzáállni a dolgokhoz, még ha nehéz is - vagy egyenesen lehetetlennek tűnik, és akkor idővel egyre gördülékenyebben alakul majd minden.

Tudod, nekem is volt ilyen időszakom. Nem voltak barátaim, nem volt senkim és semmim, csak sírtam. Nekem is megfordult a fejemben, aminek nem szabadott volna. Most sem rózsás minden, de ha akkor megteszem azt a nagy butaságot, most nem vagyok itt, és nem írok neked. Ki tudja, mit tartogat számodra az élet... Semmiképp se dobd el magadtól pusztán félelemből. Kérlek, gondold végig, amit írtam. És természetesen írj vissza nyugodtan, ha szeretnéd, msn-ezhetünk, szívesen segítek, ha tudok... :)

Fel a fejjel!

2012. nov. 14. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!