Szociális fóbiám van?
Ééén vagyoook! Szia Gréti!!! Jó újra hallani felőled!!!
:D :D :D
Szia!
Hát igen,ez a "nyár végére összeszedem magam" ismerős... :) Párszor eljátszottam.
Én is sokáig depressziós (is) voltam,mert ahogy írtad,engem is nyomasztott a magány,így sem egyedül,sem társaságban nem éreztem jól magam.... :( Kissé kellemetlen állapot.Aztán hosszú évek alatt sikerült megtalálnom az egyedüllétben egyfajta szabadságot,meg örömöt,ami még most is hihetetlennek tűnik számomra,nem hittem,hogy ilyen létezik.Hiába,az ember alapvetően túl akar élni mindent,úgyhogy ha máshogy nem megy,még a fájdalomnak is megtalálja a nem létező kellemes oldalát. :) Fontos,hogy találj magadnak olyan elfoglaltságot,amit egyedül tudsz csinálni,és igazán szereted,legalábbis rajtam ez segített.(Persze így is vannak néha rossz pillanataim egyedül is,de szerintem olyanok mindenkinek vannak.)
Persze ez csak az egyik fele az éremnek,az embertömeg elviselése még számomra is megoldatlan probléma.Fura,én is éppen most gondoltam rá,hogy ha a jövő tanév folyamán sem enyhül ez az egész,és megint a vizsgáim kerülnek veszélybe miatta,én is szakemberhez fordulok.Meglátjuk... bár rühellem a változásokat,reménykedek,hogy ezúttal pozitív lesz,mármint hogy új suli,meg minden...Állítólag a kiegyenlítődés elve alapján egy nagyon rossz időszak után mindig jónak kell jönnie... most leteszteljük a természet törvényeit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!