Szociális fóbiám van?
Nem vagy egyedül, én majdnem szóról szóra így vagyok vele mint te és kb egyidős is vagyok veled. Nagyon sok mindent tudnék írni neked most, de szerintem ha neked is jó akkor inkább priviben.
24/L
Szia! Nem rég regisztráltam erre az oldalra,van itt ilyen,hogy privi? :) Mindegy,megadom az e-mail címem,írhatsz arra is: lacune@citromail.hu
Sajnos nagyon érzem már a szeptember előszelét,pedig még augusztus közepe sincs,tiszta röhej... :( Jó lenne valakivel beszélni erről az egészről.
Én is egész rosszul tudok lenni, ha emberek közé kell mennem. Én is inkább itthon szeretek lenni a magam kis világában, ahogy te is írtad. Sose szerettem disco-ba járni, meg kocsmázni, ezért kicsit ki is néztek, de engem az se érdekelt. Vagyis inkább nagyon is érdekel, ezért se szeretek emberek közé menni. Szerintem ez is valamiféle megfelelési kényszer nálam. Ha menni kell valahová, aznap folyamatosan hasmenésem meg hányingerem van az idegességtől, hogy alig bírok elindulni. Szóval én megértelek. Nem gondoltam, hogy mások is vannak hasonlóképp.
22/L
Csatlakozom! :) Mondjuk nálam nem ilyen komoly a dolog, de sokszor én sem szeretek emberek között lenni. Szerintem azért, mert nagyon érzékeny vagyok, teljesen átveszem más emberek érzéseit, hangulatát, és ez lefáraszt.
Kérdező: az nlcafén nem voltál régebben? Csak mert leveleztem ott egy lánnyal hasonló témában, aki aztán eltűnt, és nagyon hiányzik, tökjó lenne újra levelezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!