Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichoterepeutához járok...

Pszichoterepeutához járok jelenleg , átmehetek pszhiologushoz?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem semmi eredményt nem érek el terápián , ezért akarok átmenni szihologushoz (bocsi de nem tudom leírni rendessen )!! Elmondhatom a terápiás vezetönek ezt vagy csak úgy menjek át a szihologushoz ? Van ennek valami jogi következménye ! vagy nem fogja egy életre elintézni a sorsomat ?

2012. okt. 31. 17:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Pszichológusnak mondjuk.Nem vagy köteles bejelenteni, hogy váltani akarsz.
2012. okt. 31. 20:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha magadtól mentél oda persze át mehetsz, de ha hivatalosan odautaltak,akkor meg kell beszélni azzal aki kezdeményezte a pszichotherápiát. Bár szerintem most is pszichológushoz jársz nem ? vagy pszichiáterhez azaz orvoshoz?
2012. okt. 31. 21:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Ki javasolta neked, hogy ide járjál, ahova jársz? Ha váltani akarsz, akkor ővele beszéld meg. Hány éves vagy?
2012. okt. 31. 22:33
 4/10 anonim ***** válasza:

Pszichológus>Pszichiáter>Pszichoterepeuta

Nagyjából így néz ki végzettség tekintetében.

2012. okt. 31. 22:52
 5/10 A kérdező kommentje:

magamtól mentem szihoterepeutához ! sok gond volt haláleset párkapcsolati probléma... ! Azt érzem , hogy csak anyagilag lehúz és állandóan az órát nézi !! És úgy kell vele beszélgetni , hogy becsukom a szemem és ellazulok !!

sziholugus az jobb ???

2012. okt. 31. 23:42
 6/10 anonim ***** válasza:
A pszichoterapeuta jobb. A pszichológus kevesebbet tud tenni érted. Bár lehet, hogy olcsóbb.
2012. nov. 1. 00:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Mit jelent az olcsóbb ár ?
2012. nov. 2. 17:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Tudtok jó és olcsó pszhihologust Pesten????
2012. nov. 11. 19:38
 9/10 anonim ***** válasza:
A neten találsz eleget. Időpontban, árban megegyeztek. De órája mindeniknek van. Mégse aludhatsz náluk, ha teljesen ellazultál.
2012. nov. 12. 11:40
 10/10 anonim ***** válasza:
2012. nov. 12. 21:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!