Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha nálam sikeresebb, népszerűb...

Ha nálam sikeresebb, népszerűbb emberek összefogtak ellenem, és kifigyelik, mit netezek, meg nevetnek, pletykálnak, gúnyolódnak azon amiket itt szoktam írni, akkor hova lehet fordulni segítségért, és egyáltalán segítenének-e?

Figyelt kérdés

egy 57%-os, 82%-os, és egy 71%-os csinálja ezt velem már 2009 óta! egyszer szembesítettem is őket, és akkor is írtak ők hárman.

Engem nagyon megviseltek a történtek, szociális fóbiás lettem, meg súlyos depresszión mentem át. Hiába írtam már nekik hogy hagyjanak békén, nem teszik meg. Nincs senki akihez fordulhatnék, nincs senkim, ismerősöm se.

Nem tudom ki segítene nekem.

És olyan halál nyugalommal írnak nekem itt mindig, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, hogy anonim oldalon tudják hogy én vagyok, meg utalnak az előző kérdéseimre is (és az egyiküknek blogja van, és ott is célozgatott- ő havi 500e-t keres, és gondolom úgy van vele, h megteheti)

Ezt a kérdést is én írtam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__3..

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__34522..

2012. okt. 23. 09:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Sőt a fészbúkon is írhatnak. :) iwiw-en is, ha ráérnek...
2012. okt. 27. 17:05
 22/26 A kérdező kommentje:
elküldtem a privátot egy kamunak tűnő facebook-profil email-címére de semmi válasz már egy órája :'((((((
2012. okt. 27. 18:12
 23/26 A kérdező kommentje:

73%-os, érdekelne, hogy

-nem-e te írtál nekem itt is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__3..

-és miért érdekel ez téged annyira

-miért akartál a bizalma férkőzni privát

-miért jelentél meg mindkét kérdésnél egyből mikor írtam

-miért állítod be hogy én vagyok a paranoiás és nem történt semmi

-milyen konkrét bizonyítékom kellene hogy legyen:

ha vki titokban beleolvasgat más netezésébe, kémked utána, akkor titkolja, de azért vannak jelek,amiből észre lehet venni

és a célozgatást is csak az értheti aki tudja miről van szó

pl ha újraregisztrál youtube-on, senki sem ismeri a regisztrációt,és még aznap megtekintik a videóit,mindig mobile device-ról, utána meg senki -és még sok olyan példát említhetnék

-nem vagyok paranoiás, se skizofrén, hiába próbálja a 82%-os is mindig ezt felhozni kifogásként, voltam pszichiáternél aki töltetett ki MMPI-tesztet,és mondta volna ha ilyen van

-van egy egészséges paranoia bennem, az ilyen szélhámos csalókkal nagyon kell vigyázni!!!!!!!

-látom felesleges volt ide kiírni ezt az egészet

2012. okt. 30. 02:32
 24/26 A kérdező kommentje:
már kiderült, hogy nem azonos felhasználó írta
2012. okt. 30. 12:19
 25/26 anonim ***** válasza:

-tényleg nem én írtam

De mivel elég sokat GYíkozok, akár én is írhattam volna oda (bár ilyen hangnemben neked biztosan nem írnék), a történet alapján is össze tudnám kapcsolni a két kérdést. Az a tanulság, hogy százalék alapján azonosítani embereket nem túl megbízható módszer.

-because I have no life

Azt hiszem ez a legőszintébb válasz. :)

De lehet kicsit aggódom érted ismeretlenül is.

-nem akartam tolakodni, de ha publikusan nem raksz ki bizonyítékot (ami érthető), akkor csak így lehet. Bizalomba férkőzni meg nem akartam, nálad nem is könnyű, én sem értek hozzá, hogyan kell. :) :):)

-tárgytalan, de lásd első pont

-mert őszintén ezt gondolom. Tényleg olyasmiket látsz bele dolgokba, amikre van egyszerűbb magyarázat is. Abból indultam ki, amit láttam, mindent nyilván nem tudhatok. Amúgy is zsigerileg így állok hozzá minden konteóhoz. Nem direkt neked szól a hozzáállásom, annyira vedd fontolóra a meglátásaim, amennyire jónak látod.

- a netes regisztrációk, a különböző oldalak oda-vissza integráltsága miatt, ma már nem úgy működnek, mint régen. E-mail cím alapján lehet keresgélni Youtube-on, Google+-on.

De ha egy szűz e-mail címmel, amit senki sem ismer regisztrálsz a Youtube-ra, felraksz egy videót egy teljesen érdektelen témában, akkor is első nap becsúszik néhány view, mert az adott kategóriában az lesz az első. Mobil eszközről meg elég sokan neteznek manapság.

-nem vagy az, de az biztos, hogy szereted túlanalizálni a dolgokat. Tényleg gőzöm nincs ki, vagy, és tényleg csak ráérő időmben válaszolgattam, meg írtam üziket. Erre máris elkezdtél belekombinálni a történetbe. Fogd fel ezt is egy tesztnek. :)

-Naaaa, nem is kértem tőled pénzt, nem Google Fordítóval készült, amit írtam, nem vagyok egy afrikai uralkodó özvegye.

-Nézd, a számítástechnikai részére kaptál tanácsokat, a jogi részéről az látszik, hogy reménytelen, mert a bizonyíték darabokra esne. A személyes részét pedig neked kell lejátszani magaddal, ha nincs akiben megbízz, és segítsen benne.

Minden jót!

2012. okt. 30. 15:55
 26/26 anonim ***** válasza:

MSN-t használsz? Upssz. Frissíteni szoktad-e?

Röviden:

1. Ne írj ki neveket nyilvánosan. Senkiét.

2. Ez egy olyan bonyolult történet, cak azt tudom mondani: ne állj szóba ilyenekkel. Az ilyen rajongói klubok vonzzák a fura embereket, a még furább konfliktusaikkal. Egybe én is belelátok valamennyire. Jobb csendben rajongani takaréklángon.

Amiket itt írsz azok tényleg felvetik a gyanút, hogy valaki hozzáfér a gépedhez.

De csak azt tudom mondani :

-újratelepítés, mindenütt új jelszó

-vírusirtó, tűzfal hozzáértő által felrakva, beállítva

-minden program legyen frissítve a legújabb verzióra

Mi a netszolgáltatód?

2012. okt. 31. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!