Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gúnyolódnak a lányok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gúnyolódnak a lányok a csajozást tanulni próbáló fiúkon, ahelyett, hogy inkább magukba néznének?

Figyelt kérdés

A Gyakori Kérdések oldalán már többször is felbukkantak a PUA-val kapcsolatos kérdések. Azok a lányok, akik már hallottak róla, szinte mind kiröhögték az egészet és nevetségesnek, szánalmasnak, stb... nevezték azokat, akik ilyesmiben hisznek.

Én visszakérdeznék. Nem gondolják, hogy igazából önmagukat nevetik ki ilyenkor? A PUA -előadásokra nagyon sok olyan fiú megy el, akik egyébként nagyon értékes, jó emberek és rengeteg örömöt tudnának adni egy lánynak. Azonban mégsem, mert ismerkedéskor SHIT-tesztek, kifogások sorozatával szembesülnek, amiknek nem képesek megfelelni.

A lányok miért nem próbálják inkább megismerni őket, ahelyett, hogy olyan próbáknak teszik ki őket, amiknek igazából semmi értelme nincs?

2012. szept. 24. 23:06
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Mert nem hisznek benne. Ennyi. Ez kb. olyan, mint a női tanácsok. Mi meg azokon fogjuk a fejünket. A PUA téma meg működik. Bár ez egy nehéz férfi szakma. De aki megtanulja az durván tudja tolni :)
2012. szept. 24. 23:08
 2/32 anonim ***** válasza:

A próbák tudatalatt működnek, csak mert egy ilyen hű de szupe előadásban még a bal szempillasorunk 27. szálának minden rezdüléséől is kisilabizálnak valami baromságot, még nem jelenti azt hogy minden igaz, és hogy minden nőre egyformán igaz, azt meg pláne nem hogy még ha tényleg úgy is van az tudatos...

A nők úgy vannak összerakva hogy válogatnak, és ez így van rendjén, aki bármelyik pasassal összeáll azt ti is r*bancnak hívjátok nem de?

2012. szept. 24. 23:11
 3/32 anonim ***** válasza:

A teszteket csak lóvéval és X5-ös BMW-vel lehet el kerülni, ez a nagy helyzet.

Sok az igényes lotyó, aki azt hiszi bárkinél is többet érnek azt közbe 1 év tiszthelyettesit se tudnának meg csinálni hanem össze vissza hisztiznének.

Nem a PUA a szánalom hanem azok a sorstalan bribék kur.ák akik többre tartják magukat.

Ez a véleményem, lehet szeretni, nem szeretni, de ha vkinek ellenvetése van akkor bizonyítsa be az ellenkezőjét.

2012. szept. 24. 23:11
 4/32 A kérdező kommentje:

23.11

Nem arról van szó, hogy mindenkivel elmenjen, hanem arról, hogy a nők nagyon gyakran a rosszat választják.

2012. szept. 24. 23:17
 5/32 anonim ***** válasza:
89%

A PUA az nem azoknak az embereknek a módszere, akik egy komoly kapcsolatra szeretnének összejönni egy kedves lánnyal, hanem azoké, akik seggbe akarják kúrni a kis ribiket a diszkó vécéjében. És azért tartják ezt szánalmasnak a nők, mert szánalmas, amikor egy nőkkel semmi konkrét tapasztalattal nem bíró csávó helyből a nagymenőt kezdi el játszani, és a nagydumás, lefektetem a csajt öt perc alatt típusú csávók terepén próbál érvényesülni.

Egyébként ha a rohadt menők vagyunk, dugunk, csajozunk/pasizunk körön kívül lépnél, akkor nem is szembesülnél semmiféle SHIT-teszttel meg hasonlókkal.

2012. szept. 24. 23:20
 6/32 anonim ***** válasza:
Doktorrossz jókat ír. Az a baj szerintem ezzel, hogy sok magát reménytelennek tartó fiú próbálkozik ezzel, és próbál a szerencsétlen vesztesből minden csajt megdöntő álompasivá válni. Nem az a baj, hogy változni, fejlődni próbálnak a srácok, hanem az, hogy nagyon hisznek benne. Már ahogy én látom. Jó módszerek, de ne ilyenekbe kapaszkodjunk.
2012. szept. 24. 23:35
 7/32 anonim ***** válasza:
hát én egész idáig nem tudtam, hogy létezik ilyen és most megnéztem egy videót, egy ilyen PUA konferenciáról és én nem nevetek ,én totál elkeseredtem. Ha minden fiúnak ezt oktatják,akkor azt hiszem én örökre egyedül maradok. 22L
2012. szept. 24. 23:40
 8/32 A kérdező kommentje:

22 L

Egy nagyon nagy kérésem lenne most hozzád! Azt szeretném, ha leírnád részletesen, hogy mik voltak azok a részletek, amik miatt elkeseredtél és úgy érzed, hogy nem lenne senkid!

Ha itt nem akarod leírni, akkor küldj privát üzenetet!

Nagyon érdekelne a "másik oldal" véleménye.

2012. szept. 24. 23:49
 9/32 A kérdező kommentje:

23.35

Valamiben csak kell hinni! Ha évekig egyedül vagy, akkor minden szalmaszálba kapaszkodsz. Bevallom neked, hogy egy évvel ezelőtt én is elmentem egy ilyenre. Persze ügyesebb nem lettem, de legalább elmondhatom, hogy megpróbáltam, míg ha nem teszem meg, a mai napig verném a fejemet a falba, hogy miért nem tettem. Te is ismered az emberi természetet, ha mondanak nekünk valamit, az nem olyan, mintha személyesen átéljük.

2012. szept. 24. 23:53
 10/32 anonim ***** válasza:
23:20-assal értek teljesen egyet. olyan nők, akik a komoly kapcsolatot részesítik előnyben, mind kiröhögik ezeket a taktikákat, meg módszereket. a pasinak el kell dönteni, hogy az egyéjszakás kalandok mestere akar e lenni (erre jók lehetnek az ilyen előre megírt csajozási hülyeségek), vagy normális kapcsolatot akar. az utóbbi esetben a túlzásba vitt taktikázás, belemagyarázás, meg álmenőzés baromira nem célravezető.
2012. szept. 24. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!