Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha nálam sikeresebb, népszerűb...

Ha nálam sikeresebb, népszerűbb emberek összefogtak ellenem, és kifigyelik, mit netezek, meg nevetnek, pletykálnak, gúnyolódnak azon amiket itt szoktam írni, akkor hova lehet fordulni segítségért, és egyáltalán segítenének-e?

Figyelt kérdés

egy 57%-os, 82%-os, és egy 71%-os csinálja ezt velem már 2009 óta! egyszer szembesítettem is őket, és akkor is írtak ők hárman.

Engem nagyon megviseltek a történtek, szociális fóbiás lettem, meg súlyos depresszión mentem át. Hiába írtam már nekik hogy hagyjanak békén, nem teszik meg. Nincs senki akihez fordulhatnék, nincs senkim, ismerősöm se.

Nem tudom ki segítene nekem.

És olyan halál nyugalommal írnak nekem itt mindig, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, hogy anonim oldalon tudják hogy én vagyok, meg utalnak az előző kérdéseimre is (és az egyiküknek blogja van, és ott is célozgatott- ő havi 500e-t keres, és gondolom úgy van vele, h megteheti)

Ezt a kérdést is én írtam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__3..

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__34522..

2012. okt. 23. 09:17
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

gyk-s kérdések közül van ami törlődött, de nekem megvan email-be másolva, ahol ők írtak. (az egyiket név szerint is tudom,ő az aki iphone-ról netezik, de ezzel nem akarok visszaélni)

Blogbejegyzést is tudnék mutatni, ami az egyiküké, és ott is célozgatott rám, majd miután kiírtam ide,hogy legszívesebben öngyilkos lennék már, írtak is rá...

És mindenki úgy van vele, hogy én vagyok a hülye, szerencsétlen, senki sem segít.

Nagyon fáj, hogy hiába kérem őket, hagyjanak békén.

Ha nagyon megbántottak, annyi a reakció "brutális sértődés a nagy semmin", ha nyilvánosan aláztak meg mindenki előtt meg beszéltek csúnyán velem "előfordul, hogy durvábban reagálunk", ha én támadok vissza hasonló stílusban (egyékbént sosem volt szokásom a trágár stílus), én vagyok a gyökér, bunkó, én zaklatom őket, örüljek hogy nem jelentenek fel stb,mindenki az ő pártjukat fogja,

meg összefognak ellenem; hiába írom meg, hogy szédüléses beteg voltam, egyszer zokogva mentem az utcán emiatt, más bajom volt, stb, senkit sem érdekel, de ha én idegesítettem fel őt, akkor telefonált a felesége, szeretője, stb, rámszállt a volt zenésztársa és annak barátnője is...

A volt zenésztársa kérdezte tőlem egyszer itt gyk-n, hogy én élvezem-e, hogy miattam kap gyomorfekélyt Ő.

Nem, sőt, de én is kérdezhetném tőlük, hogy miért élvezik annyira ezt, hogy szórakoznak rajtam, kinevetnek, kigúnyolnak, ellenem hangolnak másokat, kifigyelik hogy mit netezek, írogatnak itt gyk-n stb.

Most is rosszul vagyok, napok óta nem bírok aludni, nagyon lehangolt vagyok, sokat sírok, stb.

2012. okt. 27. 15:52
 12/26 anonim ***** válasza:
76%
Akkor itt miért nem oltanak?
2012. okt. 27. 16:08
 13/26 anonim ***** válasza:
52%

"ez paranoia? "

Rossz hírem van, az. Ma már rengetegen mobiloznak, egy-két dislike simán becsúszik.

2012. okt. 27. 16:41
 14/26 A kérdező kommentje:
mondom írtak is nekem kérdéseimre......
2012. okt. 27. 16:42
 15/26 A kérdező kommentje:
csak az írjon aki tud értelmezni egy hosszabb szöveget. köszönöm.
2012. okt. 27. 16:44
 16/26 anonim ***** válasza:

"hirtelen a 49 like és 1 dislike-ból lett 48 like és 2 dislike. "

Az csak úgy lehet, hogy valaki korábban like-ot nyomott és meggondolta magát. Nem kell mindenbe összeesküvést látni.

Azt látom, hogy téged lelkileg kikészít egy konfliktus, ami nem kellene, hogy kikészítsen. Ha nem kedveled őket, akkor ne állj velük szóba, és ne azon agyalj, hogy hány like van a videóidon, és az vajon mit jelent.

Inkább keres olyan embereket, akikkel jól megértitek egymást, és akik segítenek neked elhinni, hogy nem vagy egy alábbvaló ember.

2012. okt. 27. 16:45
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy írtak a kérdéseidre.

Ismét kérdezem, hogy mik azok a kérdések. (Ha le van mentve, akkor küldd át privátban, csak hogy lássam miről van szó.)

Rádismertek olyan kérdésben, ami alapján nem ismerhettek volna fel, ha nem kémkednek?

Vagy ilyen kérdéseket írtál ki, és valahonnan megtudták, és megmondták a véleményüket?

2012. okt. 27. 16:49
 18/26 A kérdező kommentje:

nem azon agyalok, hogy hány like van, hanem azon, hogy feltöltöttem, és utána egyből megnézik, mobile device-ról, utána meg alig-alig...pedig még testvéremnek sem mutattam... és különböző témákban, címmel, pl olasz tanulós, stb tehát pl nem fordulhatott az elő, hogy beállított automatikus értesítőt bizonyos keresőszavakra a google-nál.

ez nem paranoia, hanem furcsa már sokadjára.

2012. okt. 27. 16:53
 19/26 anonim ***** válasza:
Túlzásba viszed szerintem. Lazíts. Ne törődj velük, persze azért aggódsz ilyeneken, mert nincs komoly problémád...
2012. okt. 27. 17:02
 20/26 anonim ***** válasza:
Ja azt elfejtettem: a youtubon is ugyanaz a nickem, mint itt. Mondd nekik kérlek, hogy derítsék ki, hogy ki vagyok és írkáljanak ott is és itt is. Ha ekkora májerek...
2012. okt. 27. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!