Miért gúnyolódnak rajtam? Vagy csak paranoiás vagyok?
Figyelt kérdés
Tegnap a piacon szólított le egy ember, ismerkedhetnékje volt, még azt is megkérdezte baártom van-e, Aztán ma amikor szálltam volna fel, egy srác előreengedett, aztán azt mondta, hogy nagyon szép vagyok.. :S Cikizni akarnak??? Sosem teszem ki a lábamat, most kivételesen muszáj volt otthonról elmennem, és akkor is viccelődnek rajtam?! :S2012. aug. 27. 16:39
1/17 A kérdező kommentje:
*szálltam volna fel a vonatra
2012. aug. 27. 16:43
3/17 A kérdező kommentje:
nem hiszem, csúnya vagyok..:S Inkább gúnyolódás lehetett
2012. aug. 27. 16:45
4/17 anonim válasza:
Szerintem beképzeled magadnak, hogy nem vagy szép :) Biztosra veszem, hogy okkal mondták, hogy szép vagy. Csak beképzeled a csúnyaságot :)
Mindenesetre én kíváncsi vagyok rád :)
5/17 A kérdező kommentje:
hát köszi ikszdé, de ez esetben nekem van igazam, még a saját anyám is megmondja/megmondta, hgoy nem vagyok szép:P Szóval nem én képzelem be sajna :S
2012. aug. 27. 16:51
7/17 anonim válasza:
akarom mondani, biztos csak rosszul lát
8/17 anonim válasza:
Míért vagy csúnya, megtudod mondani?! Túlsúlyos vagy?! Vagy valami szépséghibád van?!
Amúgy lehet, hogy az a 2 férfi belefáradt a gyönyörű nőcikbe, akiknek csak a pénz kell és az igazit keresik.
9/17 anonim válasza:
sok mindent fel lehet fogni szépséghibának, hullaszín(ezt sokszor mondták rám), anyajegyek, hegek, szemüveg
10/17 A kérdező kommentje:
én is hullaszínű vagyok túlsúlyom is van, a bőröm sem szép, szemüveges vagyok (bár az legalább takarja a szemem alatti karikákat valamennyire) nem lehet így leírni, egyszerűen csak nem vagyok szép, kész.
2012. aug. 27. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!