Miért gúnyolódnak rajtam? Vagy csak paranoiás vagyok?
Figyelt kérdés
Tegnap a piacon szólított le egy ember, ismerkedhetnékje volt, még azt is megkérdezte baártom van-e, Aztán ma amikor szálltam volna fel, egy srác előreengedett, aztán azt mondta, hogy nagyon szép vagyok.. :S Cikizni akarnak??? Sosem teszem ki a lábamat, most kivételesen muszáj volt otthonról elmennem, és akkor is viccelődnek rajtam?! :S2012. aug. 27. 16:39
11/17 anonim válasza:
az a srác inkább valami mást akarhatott, mert könnyen megkaphatónak tűntél és ráadásul egyedül voltál
12/17 anonim válasza:
az ilyen fickók egy nem szép csajra is azt mondják, hogy az, szt hiszem mindegy nekik
13/17 anonim válasza:
akkor te biztos természetes szépség vagy smink nélkül is jól mutatsz
hidd el senki nem veszi a fáradtságot hogy egy csúnya lányt szemétkedésből megszólítson főleg nem piacon
14/17 anonim válasza:
eddig egem is folyamatosan cikiztek, sértegettek miden miatt..
most hogy elkezdődik az új év, felvettem azt a 'leszarom' stílust, nyers és bukó lettem visszaadom azt az emberekek amit ezelőtt más emberek adtak nekem (hozzáteszem ez egy elég szar taktika)
tehát egy nyár alatt szinte 100%-osan megváltoztam.
a változást neked is ajánlanám..persze nem ilyen változásra gondoltam mint az eyém.de az is többet ér mint a semmi, mert az önbizalmam is viszajött
Sportolj, csináld azt amit szeretnél, és csak reméykedj hogy nem fognak annyit cikizi mint engem.
16/17 A kérdező kommentje:
21/l : $
2012. aug. 27. 21:50
17/17 anonim válasza:
Akkor csak szimplán viccesen nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!