Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a hülye asszociáció? Azt hittem, hogy csak a "vének" pletykálnak.
Nem rég (néhány hónapja) megkérte a párom a kezemet. Egyáltalán nem vertük nagy dobra, szülők, testvérek, nagyon közeli barátok tudják, a "többiek meg majd megtudják időközben" alapon nem híreszteltük a dolgot.
Ha találkozunk egy-egy ismerőssel, aki éppen "most" tudta meg a hírt rögtön megkérdezi, hogy csaknem babát várok? 5 éve vagyunk együtt, szóval nem ilyen hirtelen jött a dolog...Hamarosan azt hallom vissza, hogy szülök, pedig semmi alapja nincs. És érdekes módon nem az öregek...Miért rosszindulatúak az emberek? :-S
Az emberek többsége ilyen, ha eddig nem akartatok összeházasodni, akkor keresik az okot, hogy miért MOST?
De minden foglalkozol ilyesmivel? Hadd beszéljenek, majd rájönnek, hogy nem jön a baba - ha meg jönne, akkor is a ti dolgotok.
ez mitől rosszindulat?
amúgy nem mindegy, ki mit mond? Egyébként abban sem lenne semmi extra, ha babát várnál.
Ha 2 év után kér meg, akkor az sokaknak korai és biztos azért mert felkoppintottak, ha 5 év után, akkor meg minek vártatok eddig, most biztos babát vársz.. Ez ilyen.
Egyébként én értem, hogy miért rosszindulatnak gondolod, és nekem sem esne jól, hogy ezzel kötik össze..hogy biztos csak ezért vesz feleségül..hát ez van, ilyenek az emberek. Ne törődj velük, örüljetek magatoknak, aztán ha eljön az ideje, akkor a babának. :)
Nekem sem a felhajtásról szól, nem akarok nagy partit és habos babos ruhát, mégis szeretnék házasodni, és nem szeretném ha ennek az oka a baba lenne.
Az más kérdés, hogy esküvő után akár egyből belekezdenék a babaprojektbe, de ez hogy csak azért van az esküvő... Régen volt az ha egy csaj terhes lett, akkor a srácnak feleségül kellett vennie.. Kötelességből! Na ezért rosszindulatú a megjegyzés, mert mindenki azt gondolja, hogy biztos felcsinálták és akkor azért. Már eleve ez a szó is..akkor szoktak ilyet mondani, ha valaki nem házas és terhes lesz, és egyáltalán nem jóindulatú a megjegyzés.
Én elhiszem, hogy sokan nem rosszindulatból mondják, de ennek akkor is ez a jelentése.
Na mindegy, szóval ne foglalkozz vele kérdező. :)
7. voltam
Kedves Utolsó!
Igen, pontosan erre gondolok.
Mondjuk egyelőre csak nevetünk a dolgon, higgyenek amit akarnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!