Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbeteg vagyok! Ha távol...

Ancseszkava kérdése:

Pánikbeteg vagyok! Ha távol utazom az otthonomtól, azonnal rámjön a pánik, vajon miért van ez?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mindig azt hiszem,hogy ahol vagyok nem tudnak majd rajtam segíteni,és hogy meghalok,elájulok! Izomfeszüléseim vannak,gombóc a torkomban,belső nagy mértékű félelem.. lever a víz,jéghideg a kezem,úgy érzem,mintha nem is ebben a világban lennék,nagyon rossz érzés...volt már valaki igy?
2012. szept. 28. 12:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Nálam is ugyanez van, csakhogy én egyetlen megállót sem tudok utazni, mert amint bezárulnak az ajtók rámtör a pánik.

Az utóbbi időben kezdtem beletörődni abba, hogy bármit teszek, úgyis megtörténik, aminek meg kell. Mindig van nálam víz és nyugtató, mert már csak a puszta tudat megnyugtat, hogy bármikor kéznél van. Csak akkor szedem be, ha tényleg szükséges. Rájöttem, hogy igazából olyan mindegy, h hol leszek rosszul, mert ez idegi alapú és senki nem tud segíteni. (megjegyzés: a mentők nem jönnek ki ez miatt se otthon, sem esetleges távolabbi utazás esetén -ez tapasztalat) próbálj meg beletörődni, hogy bármi megeshet, és csak a szép dolgokra koncentrálni. :)

egy beletörődött pánikos

2012. okt. 3. 01:23
 12/29 A kérdező kommentje:
Ha hiszed,ha nem,pont én is ugyanezt érzem a tömegközlekedésen...ha bezárulnak az ajtók,vagy ha lassabban nyílnak,mint ahogyan megszoktam,azonnal rámtör a para,azt hiszem,hogy beszorultunk és hogy nem tudok szabadulni! Nagyon rossz érzés,de én akkor is felszállok,bár volt sokszor,hogy le kellett szállnom....nyugtató és víz nálam is mindig van,a frontin nagyon jól oldja a szorongásomat! Teljesen igazad van mindenben! Sorstársak vagyunk...van ebből kiút sz.ted?
2012. okt. 3. 10:43
 13/29 anonim ***** válasza:

Én 18 éves vagyok, mindenben lenéznek engem. Suliban is, családi életben is. De ha magamról van szó akkor nem ismerek lehetetlent! Én igen is boldogan akarok élni, senki sem (pláne nem saját magam) nem állíthat meg! A pánikba nem kell beletörődni! Tudom, hogy milyen rossz érzés..., de ha föladjátok és hagyjátok magatokat sodródni az árral...örökké...Milyen élet az???

Bárcsak egy isten lennék, megáldanálak Téged minden jóval! Szívből kívánom neked a lehető legjobbakat az életedben! Bármit amit csinálsz, hozzon gyönyörű gyümölcsöket! Legszebb álmaid mind teljesüljenek! (Remélem érzed a jó szándékot a mondataimban...mert milyen érdekes már, hogy amint valami rosszat olvasunk, akkor rögtön kiráz a hideg, vagy hidegrázás. De ha valami szépet látunk sajnos elfelejtjük értékelni.. :)

Hidd el erős vagy! Az Anyák mindig is erősek! :) ♥

2012. okt. 3. 16:50
 14/29 A kérdező kommentje:
Ennél szebben nem is fogalmazhattál volna! Nagyon jól esett a biztatásod,az áldásod!Neked is a legjobbakat kívánom az életben!!!!:)
2012. okt. 3. 16:55
 15/29 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen :)

Egy videóval búcsúzom, ez mindig megnyugtat :) https://www.youtube.com/watch?v=7uoTAJ3ehgE

Gyönyörű tájak! Ide születtünk, most itt van az otthonunk, és az Anyatermészet vigyáz ránk :)

2012. okt. 3. 17:14
 16/29 anonim ***** válasza:
01:23-as vagyok. :) Kedves kérdező, biztosan van kiút. ;)a kezdeti állapotomhoz képest én már jobban vagyok, és remélem, hogy pár év múlva el is felejthetünk minden rosszat, ami a pánikra emlékeztetett. Kitartás! :)
2012. okt. 3. 23:03
 17/29 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ahogy elnézem, te itten csak nyekeregsz, hogy milyen rossz ez teneked, de orvoshoz nem akarsz menni. Amit javasolnak a többiek, nem is reagálsz rá. Te csak a magadét szajkózod. Tudod, hogy a pánik az betegség, és gyógyítható? Legalább a gyerekeid érdekében menjél el orvoshoz.

2012. okt. 4. 12:46
 18/29 A kérdező kommentje:
Akik itt írtatok,gyógyszerrel gyógyultatok????
2012. okt. 4. 18:44
 19/29 anonim ***** válasza:
01.23-as vagyok ismét. Én kaptam antidepresszánst, mert nekem sajnos magamtól nem sikerült, meg nyugatót is arra az esetre, ha rosszul lennék. Kb egy éve szedem, és sokkal jobban vagyok.
2012. okt. 4. 22:31
 20/29 anonim ***** válasza:
Igen, én meggyógyultam. Elmentem a háziorvoshoz, aki kivizsgáltatott, hogy a rosszulléteimet szervi baj okozza e? Mivel nem találtak ilyent, beutalt pszihiáterhez, aki írt antidepresszánst ( Zoloft), és nyugtatót ( rivotrilt) Beszedtem őket. Nem híztam meg tőlük, és kb a harmadik hét után kezdtem magam jobban érezni. Azóta már kigyógyultam, és el is felejtettem az egészet. Én állítom, hogy a gyógyteák, meg az imádkozás nem érnek semmit.
2012. okt. 5. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!