Pánikbeteg vagyok! Ha távol utazom az otthonomtól, azonnal rámjön a pánik, vajon miért van ez?
Nálam is ugyanez van, csakhogy én egyetlen megállót sem tudok utazni, mert amint bezárulnak az ajtók rámtör a pánik.
Az utóbbi időben kezdtem beletörődni abba, hogy bármit teszek, úgyis megtörténik, aminek meg kell. Mindig van nálam víz és nyugtató, mert már csak a puszta tudat megnyugtat, hogy bármikor kéznél van. Csak akkor szedem be, ha tényleg szükséges. Rájöttem, hogy igazából olyan mindegy, h hol leszek rosszul, mert ez idegi alapú és senki nem tud segíteni. (megjegyzés: a mentők nem jönnek ki ez miatt se otthon, sem esetleges távolabbi utazás esetén -ez tapasztalat) próbálj meg beletörődni, hogy bármi megeshet, és csak a szép dolgokra koncentrálni. :)
egy beletörődött pánikos
Én 18 éves vagyok, mindenben lenéznek engem. Suliban is, családi életben is. De ha magamról van szó akkor nem ismerek lehetetlent! Én igen is boldogan akarok élni, senki sem (pláne nem saját magam) nem állíthat meg! A pánikba nem kell beletörődni! Tudom, hogy milyen rossz érzés..., de ha föladjátok és hagyjátok magatokat sodródni az árral...örökké...Milyen élet az???
Bárcsak egy isten lennék, megáldanálak Téged minden jóval! Szívből kívánom neked a lehető legjobbakat az életedben! Bármit amit csinálsz, hozzon gyönyörű gyümölcsöket! Legszebb álmaid mind teljesüljenek! (Remélem érzed a jó szándékot a mondataimban...mert milyen érdekes már, hogy amint valami rosszat olvasunk, akkor rögtön kiráz a hideg, vagy hidegrázás. De ha valami szépet látunk sajnos elfelejtjük értékelni.. :)
Hidd el erős vagy! Az Anyák mindig is erősek! :) ♥
Köszönöm szépen :)
Egy videóval búcsúzom, ez mindig megnyugtat :) https://www.youtube.com/watch?v=7uoTAJ3ehgE
Gyönyörű tájak! Ide születtünk, most itt van az otthonunk, és az Anyatermészet vigyáz ránk :)
Kedves kérdező!
Ahogy elnézem, te itten csak nyekeregsz, hogy milyen rossz ez teneked, de orvoshoz nem akarsz menni. Amit javasolnak a többiek, nem is reagálsz rá. Te csak a magadét szajkózod. Tudod, hogy a pánik az betegség, és gyógyítható? Legalább a gyerekeid érdekében menjél el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!