Újabb tünetek szorongásnál?
A pánikbetegség szívás. Én már csak tudom...
EKG-t azért kérhetsz az orvosodtól, nekem is csináltak.
Ezen valahogy túl kell lendülni, ha nekem is előjön nagyon-nagyon erősen próbálok másra gondolni és nyugtatni magam. Lehet, hogy jobb lesz. Nekem se gyakran jön elő, csak egyszer-egyszer, akkor viszont iszonyat rossz. Nekem ajánlottak relaxációs gyakorlatokat. Be fogom vetni én is, mert szerintem hatásos, és egy olyan ember is ajánlotta már, aki rokon és tényleg ért az ilyenekhez.
22:49
Amiket felsoroltál, nem hormonokat jelölnek.A limph oéldául tuti, hogy nem, az úgy tudom, fehér vérsejt, de abból inkább az szokott baj lenni, ha túl sok van belőle."Egyszerűű,általános vérvételnél nem néznek hormonokat, esetleg pajzsmirigy hormont, az TSH.
Akkor néznek hormonokat a vérképben, ha kifejezetten hormonvizsgálat miatt kéri azt az orvos.
Na, a nagyon alacsony vérnyomástól is lehet!De nyugi, szerintem a terhesség előrehaladtával emelkedni fog, úgy szokott az lenni.Amúgy a pánikosok többsége állítja, hogy a terhessége alatt nem gyötörte annyira a pánik, úgyhogy talán idővel neked is jót tesz a terhesség erre a problémára.A hormonvizsgálatot neked hol csinálták?Endokrinológián voltál?Oda kell beutaló?Azért kérdezem, mert a dokimból harapófogóval kell kihúzni minden információt és én is szeretnék hormonvizsgálatra eljutni.
Egyébként a terhesség alatti vérvételektől én is mindig tartottam, a szülést átvészelni sokkal könnyebb volt, mint vérvételre menni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!