Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Újra depressziós lettem? Mit...

Újra depressziós lettem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
fél évig voltam depis. a barátaimnak köszönhetem az életemet, hogy mindig mellettem álltak ha rossz kedvem volt és mindig segítettek. hosszú küzdelem volt, de sikerült. orvos, gyógyszer és minden természetellenes dolog nélkül sikerült legyőzni, csak az én szerető osztályomra volt szükségem. most már 2 hónapja nagyon jól voltam, de aztán a gondok megint elkezdődtek és egyre rosszabbak :( :( azt hiszem visszakerültem abba a szakadékba ahonnan nehezen sikerült kimásznom, de nem merek egyik barátnőmnek sem szólni mert nekik is nehéz lenne. tudom h mellettem lennének de fájdalmas lenne mindenkinek. nem akarom azt h nekik fájjon. soha nem felejtem el azt mikor együtt sírtunk amikor a friss sebeket meglátták a kezemen :( :( nem akarom újra ezt. nem merek szólni nekik, de így nekem még rosszabb lesz. félek h megint eljutok addig h elkezdtem vagdosni magam és már csak a halálra tudok gondolni majd. félek ettől :( :( dokihoz nem mehetek mert már jártam 4 hónapig de ő semmit sem használt, és elvesztették a bizalmamat az orvosok. a szülőket meg megint hagyjuk mert nem érdeklem őket. mit tegyek? egyedül szenvedjek vagy mégiscsak szóljak a barátaimnak? bántó, sértő választ kérlek ne írjatok, arra semmi szükségem!
2009. aug. 1. 22:22
 1/2 anonim ***** válasza:
57%
Másik dokit keress, talán segít.Amúgy a barátok azéret vannak , hogy sgítsenek egymáson.
2009. aug. 1. 22:32
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha vagdosod magad akkor mindenképpen kell az orvos!Ha nem lesz a szerető osztályod akkor ki fog segíteni?Nagyon jó,hogy meghallgatnak és együtt sírtok,de ha nem lesznek közvetlen melletted akkor mit fogsz kezdeni?Tapasztalatból mondom...vagyis mondja,aki nem mer beutalót kérni a pszichiátriára,mert az anyukájával közös az orvos és ki fog derülni!Én nem is akarom megosztani másokkal!Ilyen esetben már jobb az orvos!Ha egyszer más talál meg vagdosott kézzel akkor a mentő fog elvinni és nem engednek ki a pszichiátriáról!Segíts magadon egy pszichológussal!
2009. aug. 4. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!