A transzneműség mentális betegség egyáltalán? Kihez kell fordulni ilyen esetben?
valami azt súgja nekem, van valami oka, hogy így születtem, talán meg kell értenem valamit.
különben van egy olyan érzésem, ez teljesen eldeformált bennem mindent. például egyik nemhez sem vonzódom, és eszembe jutott, hogy talán pont emiatt az identitásprobléma miatt blokkolom nem tudatosan a szexualitásom. az is lehet, hogy mindez egy nagy torzulás néhány különféle tünete XD de nincs sok kedvem elmerülni a beteges önelemzés bugyraiban... (az 5. válaszoló)
Akkor miért L-t írtál 5. válaszoló?
Tényleg gondok lehetnek veled, ha még mindig nőnek tartod magad az érzéseid ellenére.
a javasolt linket neked is ajánlom, illetve egy kis angoltudás óriási kapukat nyithat ki, tudok angol oldalra is linket
5. vagyok, illetve utána már sokadik, részletkérdések.
lányt írtam, mivel női testben vagyok, hivatalosan nő...
különben nem önmagamban a nőiességgel volna bajom. igazából kiskorom óta csapdában érzem magam, és azt hiszem, ha férfinak születtem volna, enyhébben bár, de jelentkezne az érzés: azt érzem csapdának, hogy 1 azaz 1 nemem van. gondolom ez totál abnormális, de úgy érzem, az a lény a tökéletes, aki férfi is és nő is, nemzi és szüli gyermekeit.
a linket mindjárt elolvasom. az az igazság, hogy nem szeretem bolygatni magamban ezt a témát, mert ugyan mit tehetnék? átmetamorfálódom?
A link is nagyjából arról szól, amit írtál. Hogy valakiben 2 nem él.
És ne legyél ennyire pesszimista. Ez a te életed, úgy éld le, ahogy szeretnéd, és ahogy jól érzed magad. Nem akarlak zaklatni, de a hozzászólásaid alapján nem tűnsz boldognak... Bocsáss meg ha tévedek.
No-genders: azok, akik magát az ötletet is, hogy nem, teljesen elvetik, ők sem nem férfiak, sem nem nők.
Nem szeretek senkire kategóriákat aggatni, de szerintem
te még magad se vagy tisztában azzal, hogy mi akarsz tulajdonképpen lenni. Azt hiszem a legtöbb transzvesztitátnál ez áll fenn. Tudják a nemüket, nem utasítják el, csak szeretnek egy kicsita másik nemhez is tartozni. És ne értsd félre, nem csak MtF hanem FtM transzvesztiták is léteznek.
Persze ne sorold magad kategóriába, mert nem kötelező, én jobban szeretem magamra a 'nyitott' jelzőt használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!