Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem vagyok önmagam. Mit tegyek?

Nem vagyok önmagam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Úgy érzem már nem az vagyok, aki régen. Nem tudok felszabadult lenni, mindig félek valamitől. Nem akarok senkivel se találkozni. Pedig régen társaság kedvelő voltam. Sehol se érzem magam jól, csak a szobába. Ha tehetném egész nap az ágyban lennék. Állandóan fáradtak és levernek érzem magam. Máskor mindig mentem valahova a barátaimmal sokat nevettem és felszabadult voltam. Most mindenbe a rosszat látom, pedig én optimista vagyok/voltam. Mindig viccelődtem...Most úgy érzem a legjobb barátnőmet se érdeklem, pedig eddig én kerültem őt. Nem akartam senkivel se találkozni vagy beszélni. Naponta többször is rám jön egy rossz érzés. Én újra a régi akarok lenni. Az aki szeretett eljárni a barátaival, aki mindig nevetett és viccelődött. Nem az aki legszívesebben csak bőgne. Mit tegyek?

2012. aug. 17. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
történt valami esemény amihez lehetne kötni? mert akkor szoktak így megváltozni az emberek, ha elveszít valakit, vagy ha sok rossz történik egyszerre rövid időn belül.
2012. aug. 17. 10:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak kezd el.

Ugyanebben a cipőben voltam, én bele is betegedtem,le is fogytam.Az ilyen időszakok azonban sokat segítettek abban,hogy az legyek,aki most vagyok: más ember lettem.

Ha történt valami az életedben,ami így elkeserített (az enyémben sajnos sok ilyen dolog történt),akkor fogd fel ezt úgy,mint egy leckét: fel kell állni.

Ha azért érzed magad "másnak",mert rád tört a depresszió vagy a kedvtelenség,akkor igenis rúgd fenékbe magad,és lásd az élet naposabbik oldalát. Vannak barátaid. Nyilván számítanak rád,csak látják,hogy elzárkózol... ez ellen csak Te tudsz tenni. Ne legyél lusta,ne keress kibúvókat.Örülj az életednek...

2012. aug. 17. 11:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem, szerencsére senkim se hallt meg. Szerencsére nekem semmi bajom se volt. Ezért is foglalkoztam sokat mások bajával. Egyik napról a másikra csökkent az érdeklődésem minden iránt. És senkinek se tudtam elmondani, hogy nem érzem jól magam. Aztán meg már nem is akartam.
2012. aug. 17. 11:04
 4/6 A kérdező kommentje:

2/3

Velem egy fél éve történtek rossz dolgok, ezért nem is tudom arra fogni, hogy amiatt lenne ez. Akkor senkit se érdekelt, hogy mi történik nálunk és hogy jól vagyok e. De az már fél éve volt.

Volt olyan, hogy este úgy feküdtem le, hogy reggel amikor felkelek megváltozok. Nem hagyom, hogy az egész úrrá legyen rajtam, de ahogy telt a nap csak nem sikerült. Talán úgy megy ez az egész ahogy jött?

2012. aug. 17. 11:10
 5/6 anonim ***** válasza:
van egy olyan "betegség", hogy kiégés szindróma. kéne új dolgokat csinálnod, ami kiszakít a hétköznapokból.
2012. aug. 17. 11:11
 6/6 anonim ***** válasza:
de az nem jo ha mindig egyedül otthon vagy a szobádban ettől a depresszió csak erősödik aztán azt veszed észre hogy úgy befordultál hogy évek óta nem voltál sehol
2012. aug. 17. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!