Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudom így elfogadni...

Hogyan tudom így elfogadni önmagam?

Figyelt kérdés
A csajozással akadnak gondjaim. Ahányszor elmentem egy rednezvényre,mindig csak néztem őket. Nem léptem,mert nem tudom,mit mondjak. Dadogni meg nem akartam. Vagy 2 hete megint ellátogattam egy közeli rendezvényre,gondolván,hátha most sikerül valami. Persze,nem sikerült - minő meglepetés.:S Ekkor úgy döntöttem,elég volt. Gyáva vagyok,és el kell magamat fogadnom ilyennek. De valami bennem mintha küzdene ez ellen. Mit tegyek?
2012. júl. 11. 09:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem véletlen, hogy nem fogadod el magad, mert ezt nem is szabad elfogadni. Ha elintézed azzal, hogy "gyáva vagyok" az életben nem leszel boldog. Tudod, a fájdalom és a fájó érzelmek azért vannak, hogy jelezzék, hogy valami nincs rendben. Ha valami fáj, akkor ott tudhatod, hogy baj van. Ha valamilyen gondolat vagy érzelem kelt benned rossz érzést, akkor az is jelzi azt, hogy baj van. Változtatnod kell, nem szabad ezzel megbékélned. Hány éves vagy?
2012. júl. 11. 09:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Ha fiatalka akkor valamilyen szinten természetes és valószinüleg amjd túl elszel rajta. De csak rajtad múlik a dolog...

Valószinüleg annyira be stresszeled magad már elötte hogy azért nem fagysz le. ugy indulsz neki hogy nekem ugyse fog sikerülni, ugyis beégek. Szerintem ne ugy akard hogy odamész vadidegen lányokhoz hanem menj, járj társaságba és ha abba a társaságban van olyan lány aki tetszik akkor sokkal kötetlenebb a dolog. Vagy kérd meg egy haverodat aki bártabb hogy menjetek együtt oda mondjuk lányokhoz csak ugy beszélgetni, ismerkedni aztán hátha lesz belöle valami. hivjátok meg őket valamire stb.

2012. júl. 11. 09:50
 3/4 A kérdező kommentje:
25 vagyok,és nincsenek barátaim. Ilyen rendeztvényekre csak ritkán tudok eljutni. Leginkább otthon vagyok. Diszkóba se járok,egyrészt nem az én vilkágom,másrészt ott sem teremne nekem babér.
2012. júl. 11. 09:52
 4/4 anonim ***** válasza:

25 évesen már nagyobb gond hogy ez a helyzet. Van valami különösebb oka hogy ennyire félénk vagy? Testalkat, betegség, családi háttér? Dolgozol?

Neten probáltál ismerkedni? Ott nincs annyira zavarban az ember. Ha huzamosabb ideig beszélgetsz egy lánnyal és megismeritek egymást akkor a személyes találkozónál sem leszel már annyira zavarban mint egy vadidegennél. Természetesen valamennyire normális ha zavarban vagy és izgulsz.

Ha nem akarsz egyedül maradni és nem különben nem zavarna a dolog akkor ezen változtatnod kell. Csak rajtad múlik...

2012. júl. 11. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!