Mit lehet tenni ilyenkor?
Ma este... nem is tudom hogy írjam le... Rossz előérzetem volt. Fenyegetve éreztem magam, a semmitől.
Olyanokra gondoltam h pl, a barátnőmmel történik valami, elpusztul a kutyám, háború lesz, stb, féltem pedig nem volt rá okom. Máskor meg bepörgök, és olyanoat mondok, amin csak é röhögök mások meg lehet hogy még félnek tőlem, mert ilyenkor általában megkérdezik h oké vagyok-e...
És elismerem hogy ezek tényleg elmebeteg dolgok. Csak úgy eszembe jutnak és muszáj pket mondanom, és nevetek a semmitől, vagy azon hogy "macska", vagy ezeken a totál elmebajos dolgokon... Pl hogy rengeteg icipici Michael jackson kimászik egy dobozból sorban le a szekrényen úgy h foják 1más kezétt és leerseztkednek, felállnak az akvárium szélére egyszerre beleugranak és szinronúsznak... És ez csak úgy a semmitől jött. Meg hogy egy orosz katona One direction koncertjegyet visz a tesómnak aki leüti, meghal mert azt hiszi h bántani akarja, és leüti, a katona meghal a tesómat lecsukják és így nem jut el a koncertre...
2. EZT MOST FEJEZD BE
3. köszönöm
igen, én is erre gondoltam, hogy az "őrületnek" ez a pánikolós félős rész e nagyon szar, de a "bepörgök és mindenen röhögök meg elmebeteg dolgokat mondok" része jó:DD
meg arra gondoltam, hogy z ugye nem bipoláris depresszió vagy mániásdepresszió vagy miatököm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!