Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ilyen (lent) esetben vehetek...

Ilyen (lent) esetben vehetek be nyugtatót?

Figyelt kérdés

Ha egyedülkell itthon maradon éjszakára, halálfélelmem van, és mindenféle hangtól teljesen beparázok. De nem betörőtől félek, hanem valami természetfeletti dologtól, amikben tulajdonképpen nem is hiszek igazán :S Ha például ilyen eset előfordulna, akkor vehetnék be egy szem nyugtatót? Mert tényleg teljesen beparázok néha remegek, meg nem merek semerre se nézni meg... na jó nem írom le, biztos értitek.

És milyen nyugtató lenne hatásos ilyen esetben? Nagyon ritkán fordul elő ilyen helyzet, tehát nem áll fenn annak a veszélye, hogy rászokom a nyugtatóra. Úgy tudom, a Xanax elég erős, nem nagyon merném bevenni...A lehetséges mellékhatásai miatt. De akkor meg milyet?

2009. júl. 11. 18:52
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Igen, de a Xanax is az. :)
2009. júl. 14. 11:04
 32/35 A kérdező kommentje:
Igen de az van itthon így alapból :D (egyik családtagnak felírták és nem szedte be)
2009. júl. 14. 11:13
 33/35 anonim ***** válasza:

hát így már érthető :)

szerintem abból fél is elég lenne neked... mert 1 már kiüt teljesen :s

2009. júl. 15. 11:56
 34/35 anonim ***** válasza:
Egy pohár vörösbor is sokat segíthet az elalvásban.
2009. júl. 15. 13:39
 35/35 anonim ***** válasza:

A frontinnak és a xanaxnak ugyanaz a hatóanyaga. Csak a xanax az főleg az amerikai piacra készült. Ha jól tudom.

Na de van egy bogyó Hova a neve.Mint Hova menjek ma? :D:D

Gyógynövényes,természetes alapanmyagokból készült.A szem kb olyan mint az Algopirin. Esetleg valami relaxációs zenét is hallgathatsz,mert az is segithet az elalvásban. Én az erdeit és a tengerit szeretem,mert az megnyugtat,mintha a tengerparton /balatonparton feküdnél és hallgatnád a természetet. Nekem a tengeri a jobb egyébként,mert én imádom a vizben a lebegést és a tél közepén is arra emlékeztet.

24/l

2009. szept. 8. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!