Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez vajon mi lehet? Legjobb...

Ez vajon mi lehet? Legjobb barátnőm nagyon furcsán viselkedik.

Figyelt kérdés
csak úgy elkezd sírni után meg nevet és nem mondd semmit, múltkor meghökkentem mikor hallottam,hogy a wcben sír,szipog és csak annyit mondd,hogy bocsáss meg,de nem nekem hanem magában mert én a wc ajtó elött álltam ö nem tudta,hogy ott vagyok vissza mentem a szobába rá 5-6-percre jött ő is és csak mosolygott, beszéltem az anyukájával mondta,hogy nagyon furcsa lett az elmúlt 1 évben ö is észre vette.Hirtelen dühkirohanásai vannak néha agresszív után meg tök aranyos mindenkivel pasi nincs a dologban arról tudnék, családi gondjai vannak,de hát kinek nincsenek? A mai nap teljesen kiborított ezért is írtam mostmár gondoltam segíteni tudtok, tegnap náluk alaudtam és hajnalban gépezett ilyen brutál videókat nézett ahol megkinozzák az embereket na most miután ezt megnézte elkezdte halkan suttogni,hogy mit tettek vele mit tettk vele én nem halhatok meg így most mit tegyek nem tudhatja meg a családom.a hideg futkosott a hátamon töle, retteg a sötétben,mert azt mondja a sötétben megölik igy mindig ég a kis lámpa, az anyukájának ezt nem is merem mondani amit hajnalban csinált. ugye orvoshoz vinné az ember,de ha ő maga ugy gondolja,hogy normális akkor hogyan? 19 éves. tehát lényegében az lenne a kérdés,hogy ez milyen fajta dili? betegség? vagy mi? ja igen ki hagytam azt,hogy multkor nem mert tőlünk este egyedül haza jönni,mert azt mondta,hogy valaki megöli egy alvilági lény és hogy adjak neki sót az elüzi démonokat haza felé menet elszórja nem hittem a fülemnek inkább haza kisértem vagy szoval még csak nem is a betöröktöl vagy rossz alakoktól fél,hanem valamilyen szörny szülödtöl. önkínzó,hiszem ez nem bírja az eröszakos videokat mégis megnézi de nem értem miért, amikor elöször mutatott neki egy ismeröse ilyen videót elsápadt és hányt annyira kiakadt azóta folyamatosan nézi ezeket a szaro+kat,de miért??? ha én pl nem szeretem a bablevest, nem eszem belöle.És kihez beszélhet magában? Mikor vannak barátai,anyukájára számithat. nincs semmilyen féle elvont stílusa. most szóljak a szüleinek és ha én lennék a rossz? mivan ha anyukája nem hinne nekem.?rossz indulatuak ne! köszi.
2009. júl. 11. 01:43
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem beszámítható, bármennyi idős, nem fogják rábízni a döntést.
2009. júl. 11. 18:36
 22/32 anonim ***** válasza:

Pszichózis az néha olyan, hogy ilyen "sub"-okban jelentkezik, tehát ilyen átmeneti állapot.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__2..

2009. júl. 11. 20:11
 23/32 anonim ***** válasza:

Lehet akár egy tumor is ami nyomja az idegeit!Az osztálytársamnak volt és azt mondta,hogy szellemeket és démonokat lát!Vagy valamilyen szervi probléma is okozhat hallucinációt!Ha kábítószertől lenne azt tudnád,mert a "lövés" után pár órával már nincs ilyen hatása,kivétel a marihuána,amitől még akár 1 hónap után is flash-elhet(képzeleg)de az sem lenne ilyen komoly!

Nekem elsőre az ugrott be,mintha valakit bántott volna!amikor azt írtad azt mondogatta,hogy bocsáss meg!

De akár...aki nem hisz benne nevessen!Nem mindenki fogékony rá...de lehetséges,hogy szellem!Nem tisztán láthatja,de...a mit tettek vele!Ez akár lehet az is,bár ezt jobban viselné!És az "elvisznek" "azok" sem egy Odaáttól van!

Jobb lenne a pszichiáter!Elvihetik akaratán kívül!Az édesanyja beleegyezésével!

2009. júl. 11. 20:41
 24/32 anonim ***** válasza:
[link] itt hívj fel valakit!
2009. júl. 11. 20:44
 25/32 anonim ***** válasza:
54%

Jobb esetben drogozik,rosszabb esetben skizofrén.

Láttam már ilyet,nagyon durva,és ha nem kezelik időben,nagyon elfajulhat.Nagyon figyeljetek rá,mert tehet rossz dolgokat anélkül,hogy tisztában lenne vele.

2009. júl. 11. 21:25
 26/32 A kérdező kommentje:
Na beszéltem vele még ő kapta fel a vízet,hogy én hülye vagyok meg,hogy sosem beszélt magában én képzelgek meg ilyenek mondom és a só meg a szellemek, lények, a sötétől való halálos félelme na erre nem tudott mit mondani.mondom anyukáddal kéne megbeszélni azt mondta nincs mit beszélni. erre mondom és a hirtelen dühkirohanások most azt mondta ilyen nem is volt soha, ma beszéltem a tesójával róla és tölem kérdezte a tesója,hogy mivan vele,mert nagyon furcsa meg,hogy multkor össze vissza zagyvált minden hülyeséget és most jön a lényeg le k....zta a saját anyját meg neki akart menni 10 perc múlva meg nem tudta mit tett ezt a tesója mondta,de mondta,hogy az anyja azóta sem hajlandó erről beszélni ja és ezt követően állítólag hypot akart inni mondom és nem lehet,hogy skizofrén erre a tesója mondta hogy az anyjuk már totál be kattant töle, de van,hogy teljesen normális és akkor mindig ugy vannak vele,hogy csak rossz időszakot él azért csinálta ezeket holnap beszél a család róla elmondtam tesójának miket csinál azt mondta ugyis tagadni fog, de elhiszi.és mi lesz ha már tényleg csak akkor viszik el ha totál be kattant? vagy ha öngyilkos lesz?
2009. júl. 12. 00:45
 27/32 anonim ***** válasza:
82%

Pszichotikus, azok nem szokták tudni nagyon mit tesznek. Utána 10 perccel is akár.

Lehet szervi oka, tumor, pajzsmirigy a pszichózisnak, de szerintem szinte tuti, hogy kezdődő skizofrén. Ki a háziorvosa, nem tudod? Szólj annak, és jelezd, hogy az anyja ködösít.

2009. júl. 12. 06:30
 28/32 anonim ***** válasza:
És ha felvennéd valahogy a viselkedését és lejátszanád neki?
2009. júl. 13. 17:01
 29/32 A kérdező kommentje:
Felvenném szívesen,de most a 2 nap leforgása alatt ki vagyok tiltva a házukból azt mondta a büdös életbe ne tegyem be a lábam azért is nem írtam a további a dolgokat,mert totál felhúztam magam és ha a drága jó anyukája csak úgy gondolja rossz időszakot él akkor én miért aggodjak érte a nap 24 órájában. hiába ültek le vele beszélni semmi sem törént,gondolom azóta is a klotyón beszél magában, vagy a füléhez teszi a telefont és úgy beszél a senkivel. A családja baja legközelebb majd leszúrja az anyát de hát kit izgat csak rossz idöszakot él, szóval ha ők így állnak hozzá én sem fogok máshogy föleg azok után amiket a fejemhez vágott dühös vagyok de leginkább a családra mit bánom én mit csinál menjen el náluk éjszaka az áram mikor fekszik az ágyában és vigyék csak el a démonjai.Tudom most sokan nem fognak velem egyetérteni de ez van én mondtam neki mindent segíteni akartam nem hagyta inkább elküldött a picsbe hát akkor éljen boldogan. Amugy köszönöm az eddigi válaszokat.
2009. júl. 13. 20:40
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ők is gyanítanak valamit, csak szégyellik kiteregetni.
2009. júl. 14. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!