Ez vajon mi lehet? Legjobb barátnőm nagyon furcsán viselkedik.
"nem bírja az eröszakos videokat mégis megnézi " ez szerintem azért van, mert annyira retteg az ilyesmitől, hogy azt le akarja küzdeni.
pl. olyan mintha egy tériszonyos, néha felmenne egy magas helyre, hogy hátha most már le mer nézni.
Pszichotikusnak tuti pszichotikus szerintem, és előbb utóbb orvoshoz kerül, lehet majd a mentő viszi.
De lehet átmeneti állapot is a baja, fiatalkorban szokott lenni akut pszichotikus epizód, ami végleg elmúlik.
Skizofrénia.
"mit tettek vele mit tettk vele én nem halhatok meg így most mit tegyek nem tudhatja meg a családom."
Ebből a részből gondolom, hogy érhette valami trauma, nemi erőszak, támadás, amiről ti nem tudtok, ez súlyosbítja.
Mindenképp orvoshoz kéne vinni, bár jól mondta az egyik előző, biztos oda kerül, legfeljebb mentővel... De ezt nem kéne megvárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!