Ez vajon mi lehet? Legjobb barátnőm nagyon furcsán viselkedik.
Figyelt kérdés
csak úgy elkezd sírni után meg nevet és nem mondd semmit, múltkor meghökkentem mikor hallottam,hogy a wcben sír,szipog és csak annyit mondd,hogy bocsáss meg,de nem nekem hanem magában mert én a wc ajtó elött álltam ö nem tudta,hogy ott vagyok vissza mentem a szobába rá 5-6-percre jött ő is és csak mosolygott, beszéltem az anyukájával mondta,hogy nagyon furcsa lett az elmúlt 1 évben ö is észre vette.Hirtelen dühkirohanásai vannak néha agresszív után meg tök aranyos mindenkivel pasi nincs a dologban arról tudnék, családi gondjai vannak,de hát kinek nincsenek? A mai nap teljesen kiborított ezért is írtam mostmár gondoltam segíteni tudtok, tegnap náluk alaudtam és hajnalban gépezett ilyen brutál videókat nézett ahol megkinozzák az embereket na most miután ezt megnézte elkezdte halkan suttogni,hogy mit tettek vele mit tettk vele én nem halhatok meg így most mit tegyek nem tudhatja meg a családom.a hideg futkosott a hátamon töle, retteg a sötétben,mert azt mondja a sötétben megölik igy mindig ég a kis lámpa, az anyukájának ezt nem is merem mondani amit hajnalban csinált. ugye orvoshoz vinné az ember,de ha ő maga ugy gondolja,hogy normális akkor hogyan? 19 éves. tehát lényegében az lenne a kérdés,hogy ez milyen fajta dili? betegség? vagy mi? ja igen ki hagytam azt,hogy multkor nem mert tőlünk este egyedül haza jönni,mert azt mondta,hogy valaki megöli egy alvilági lény és hogy adjak neki sót az elüzi démonokat haza felé menet elszórja nem hittem a fülemnek inkább haza kisértem vagy szoval még csak nem is a betöröktöl vagy rossz alakoktól fél,hanem valamilyen szörny szülödtöl. önkínzó,hiszem ez nem bírja az eröszakos videokat mégis megnézi de nem értem miért, amikor elöször mutatott neki egy ismeröse ilyen videót elsápadt és hányt annyira kiakadt azóta folyamatosan nézi ezeket a szaro+kat,de miért??? ha én pl nem szeretem a bablevest, nem eszem belöle.És kihez beszélhet magában? Mikor vannak barátai,anyukájára számithat. nincs semmilyen féle elvont stílusa. most szóljak a szüleinek és ha én lennék a rossz? mivan ha anyukája nem hinne nekem.?rossz indulatuak ne! köszi.2009. júl. 11. 01:43
11/32 anonim válasza:
18 éves már elmúlt? Az alatt a kor alatt nem diagnosztizálnak skizofréniát!
12/32 anonim válasza:
Lehet,hogy túl sok Odaátot nézett, és elvonási tünetei vannak :D Egyébként próbálj meg vele beszélni hátha elmondja,beszélj a szüleivel és a legjobb az lenne ha elvinnék orvoshoz.
13/32 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! a drogokat nem veti meg,viszont azt állítja pénz kidobás és egy kalap sza.r,mert már probálta inkább ha emegyünk valahova hétvégén iszik.sajnos a szülei nem voltak túl jó kapcsolatban az apja rendszeresen verte az anyját,volt olyan,hogy én is ott voltam,mert annyira gakori volt gndolom,hogy ez benne lehet a dologban.ha skizofrén amire én is tippeltem akkor az nagy gáz,mert sosem fogja belátni,hogy az.ő most is úgy gondolja,hogy teljesen normális amit csinál.köszi a segítséget, mivel már nagyon elfajultak a dolgok szólók az anyukájának össze szedem a bátorságot,ha beszéltem az anyjával akkor,írok,hogy mit reagált,de azt tudom,.hogy a bnöm mit fog!aki
2009. júl. 11. 11:50
14/32 A kérdező kommentje:
ja igen 19 éves
2009. júl. 11. 11:51
15/32 anonim válasza:
Legtöbb skizofrén normálisnak tartja amit csinál. Engem sokkal durvább dolgok értek, mégse csinálok ilyet mert nem vagyok skizofrén. Gyógyszerekkel hamar tünetmentesség lehet tenni, orvoshoz meg elfog jutni, ha más nem az utcáról szedik majd össze mert bekattan.
16/32 anonim válasza:
Én a helyedben jelezném ezt a viselkedést a házi vagy a gyerekorvosnak.
17/32 anonim válasza:
Személyiségzavart nem szoktak diagnosztizálni gyerekkorban, én úgy tudom skizofréniát igen, mivel egy gyerekpszichiáter rezidens ismerősöm velük szeret legjobban foglalkozni. [link]
18/32 A kérdező kommentje:
Ma este megyek hozzá, beszélek vele, de ha mindent letagad akkor nem tudok mit tenni és mivel már elmúlt 18 kényszerből nem lehet orovoshoz vinni ha nem akarja. halucinálni szokott,hiszen magában beszél,folyton bocsanátot kér egy képzeletbeli valakitől. azt mondja a sötétben sebezhető akár el is vihetik mondom kik? erre ő, hát azok! utána meg van,hogy tagadja ezeket ha épp finoman rákérdezek egyböl te normális vagy,hogy ilyeneket képzesz rólam? erre nem tudok mit mondani neki ugyhogy témát váltunk.Féltem öt nagyon
2009. júl. 11. 12:55
19/32 anonim válasza:
Ilyenkor nem szoktak engedélyt kérni az embertől (ahogy tudom), hogy orvoshoz vigyék-e, vagy inkább maga kívánja lerendezni az alvilági szellemeket...
20/32 anonim válasza:
Kényszergyógykezelés nem függ kortól. Ebből az lesz pedig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!