Normális hogy ilyen gondolataim vannak?
Figyelt kérdés
Mostanában ha meglátok egy nyitott ablakot, vagy valami szakadék közelében vagyok, illetve ha az autóban ülök, ilyen hirtelen kényszerem van arra, hogy kidobjam az ablakon a telefonom, vagy kilógassam a fülhallgatónál fogva, sőt sokszor az is eszembe jut hogy kiugróan, meg milyen lenne leesni. Félreértés ne essék, nem akarok öngyilkos lenni, sőt sokáig szeretnék élni, meg azért úgy nincs rossz életem. Csak jönnek ezelk a hülyeségeket, és le kell gyűrnöm magamban.2012. júl. 3. 22:35
1/3 A kérdező kommentje:
A legjobban az erkélyen jön rám, ja és 15/l vagyok.
2012. júl. 3. 22:38
2/3 anonim válasza:
Minden embernek vannak abszurd gondolatai.
A pszichológia akkor kezeli ezt problémaként, ha a gondolatokat kísérő érzéssel nem tudsz mit kezdeni.
Magyarul, ha eszedbe jutnak ilyen dolgok, de nem zavar, nem kezdesz el félni saját magadtól akkor jönnek és mennek ezek a gondolatok.
Kitisztítani a tudatodból úgy lehet, hogy elképzeled milyen érzés lenne ha megtörténik és minden érzést ami feljön megélsz és elfogadsz.
3/3 anonim válasza:
Ezt úgy hívják, hogy kényszeres.. Nekem olyan érzésem van, hogy iszok egyszer egy pohár vizet, és mégtöbbet akarok inni, pedig nem vagyok már szomjas, meg milyen lenne kiugrani az erkélyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!