Állandóan fáradt vagyok (pedig sokat alszom), nincs kedvem senkivel beszélgetni, legszívesebben mindig csak egyedül lennék. Hogy tudnék kijönni ebből a hangulatból, ami több hónapja tart?
Sztem depresszió nem létezik, csak nem meri az orvostudomány ezt felvállalni, mert nem kelne el annyi gyógyszer, és munkanélkülivé válna több százezer pszichiáter...
Keress valami elfoglaltságot, valami tuti téged is érdekel, egy kutya sokat jelenthetne---elszívja a negatív energiát és felvidít.
Nekem bejött, amikor másfél évig egyedül éltem!!!
Átgondolnám, nekem is dettó ugyanez van/volt, amin tényleg sokat javított a macska. De, eltűnt. Most ott tartok, hogy saját magamat okolom miatta, ami mások szerint hülyeség, de akkor sem bírom feldolgozni, képtelen vagyok redesen végezni a feladataimat, az egész napom abból áll, hogy keresem az utcán, honlapokon kutatom, bőgök, ez megy hetek óta, más macska nem segít, mert attól is csak bőgök, hogy az enyém meg nincs meg.
Szerintem előbb szedd össze magad, mielőtt beszerzel valamit, amivel ilyen kötődést lehet kialakítani, nekem is jó volt, de a bajt nem oldotta meg, csak hozott egy kis fényt az életembe, ráadásul állandóan vele foglalkoztam, erre most nincs, eltűnt.... Borzasztó.
Talán hülyeség, hogy egy macska így padlóra vágott, de egyszerűen nem tudom feldolgozni, és most sokkal rosszabb, mint előtte, hiába tennék ellene, nem tudok, mert csak ideig óráig jobb, de utána megint teljesen kivagyok. Kezdek becsavarodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!