Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a bajom? .

Mi lehet a bajom? .

Figyelt kérdés
Antiszociális vagyok, nincs kedvem ismeretlen emberek körébe menni, megőrít az ha már 10 embernél több vesz körül, nem tudok nyiltan szemtől szembe beszélni az érzelmeimről még a barátnőmnek se nagyon, kavarog a fejemben minden, és utálom a generációmat.

2012. jún. 23. 22:38
 1/10 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2012. jún. 23. 23:45
 2/10 A kérdező kommentje:
18 leszek 3 hónap múlva, és nem nemvagyók emós meg semmi ilyesmi..
2012. jún. 23. 23:50
 3/10 anonim válasza:
Tinédzser problémák. Ahogyan érsz, el fog múlni. A lényeg, h sok programot szervezz magadnak és semmiképpen se zárkózz be a szobádba, mert akkor depresszió lesz belőle! És az NAGYON SZAR!
2012. jún. 24. 03:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Igazábol tudod, engem az egész világ helyzete is bánt és az is hogy nem tudok ellene mit tenni, pedig szeretnék, de egy ember kevés hozzá..
2012. jún. 24. 10:05
 5/10 anonim ***** válasza:
én is ilyen voltam 18 évesen :) de elmúlt :)
2012. jún. 24. 15:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez a kamaszkorral jár.
2012. jún. 24. 20:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem azért utálod a saját generációdat mert a múltban megszégyenítettek. Sajnos a fiúknak nehezebb a dolga az érzelmek terén, mert elvárás a közösségben, hogy mást mutass, ami valójában vagy. Ha egy fiú érzelmileg gazdagabb, érzékenyebb a gúnyolódás céltáblájává válhat, amire normális reakció az elvonulás.

A megoldás azoknak az óvodai, iskolai emlékeknek a feldolgozása, ami miatt bezárod az érzéseidet. Ha megtanulod elfogadni magad, a gyenge pontokat, ha megismered az értékeidet, akkor jóval kevésbé leszel sebezhető.

2012. jún. 26. 08:02
 8/10 A kérdező kommentje:
igazábol javult most, voltam társaságban kicsit, amúgy soha nem volt bajom ilyen elnyomással, mindíg fő szerepet töltöttem be az óvodában iskolában, mindig én voltam az egyik mókamiki és még vagyok is és ezelőtt ki is mutattam az érzéseim amennyire lehetett mindenki előtt, szóval ezekkel nem volt baj, csak egyedül voltam itthon egy hetet, barátnőm elutazott és nem volt kedvem semmihez, ez lehetett az oka, most már jobb formában vagyok :)
2012. jún. 26. 12:46
 9/10 A kérdező kommentje:
két éve és egy hónapja együtt vagyok már vele.
2012. jún. 26. 12:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Vannak olyan időszakok az ember életében, amikor szüksége van több egyedüllétre. Ezekben az időszakokban átalakulunk. A kamaszkor a nagy átváltozások korszaka.

Ezek szerint túl szigorú vagy magadhoz, ha egy két hét visszavonultságot máris antiszociálisnak bélyegzel :-)

Azt tanácsolom saját magadat találd meg és a saját értékrendednek felelj meg! Ez lesz aztán egy olyan erő, ami jó alap a felnőtt életedben a vágyaid megvalósításához.

2012. jún. 27. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!