Mi bajom lehet?
Sokszor olyanokat csinálok amit nem veszek észre magamon pl:
néha amikor ülök előre hátra dölöngélek,van amikor magamban beszéllek meg rágom a körömet és ez ,csak a jéghegy csúcsa.Sokszor ,olyan gondolatok fordulnak meg a fejemben amiket nem szeretnék ,ilyenek pl: gyilkosság ,öngyilkosság.
Ezektől eltekintve vannak barátaim ,nem mondhatnám magam félénknek sem és normális önbizalmam van .
A körömrágás az nekem is megvolt, meg néha teljesen úgy éreztem, hogy nem tudom, mihez kezdjek magammal, és nagyon ideges is voltam, de nem tudtam hogy miért. Én elmentem végül is pszichológushoz, és ő sokat beszélt velem, meg sokat segített. Mostmár nem rágom a körmöm, meg nem vagyok olyan ideges, meg néha még előjön pár gondolat, amitől nem érzem jól magam, de mostmár tudom őket kontrolálni.
Ha kell az elérhetősége annak, akihez én jártam, aki egy nagyon jó pszichológus, akkor írjál nekem, és megmondom a nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!