Ez mitől van? Lehet belőle bajom?
Figyelt kérdés
Néha a látásomban szokott lenni egy ilyen kis szivárvány folt, egy pillanatra, olyan mint egy kis vágás. Pl mint amikor a telefon kijelzőjén vízcsepp van, és ha forgatom kihozza a szivárvány színeit. Ma megpróbáltam kézen állni, és oldalra/hátra borultam, de nem ütöttem meg magam, a fejem meg le sem ért, és utána több pöttyöt is láttam, hosszabb ideig (3-5mp).
Nem élek semmilyen droggal, szóval az nem lehet.
Régebben mondjuk volt egyszer egy olyan hogy szinte nem láttam semmit középen, elég homályos volt, de akkor az valami más lehetett, mert nem nagyon jutottak eszembe szavak (mondjuk 4-5 másodpercig tartott mire eszembe jutott az asztal szó)
2012. ápr. 19. 19:56
2/2 anonim válasza:
Semmi bajod sincs. Az erőlködéstől van, amit láttál. Kérdezem, hogy miért épp az asztal nem jutott az eszedbe? Más az eszedbe jutott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!