Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Segítség! MI lehet a bajom? -...

Segítség! MI lehet a bajom? - a többi lent-

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy ideje azon kaptam magam, hogy szomorú vagyok..nem örülök annyira a dolgoknak, nagyon gyakran sírok bánatomban, de már csak akkor is, ha belenézek a tükörbe, pedig azt mondják, hogy szép vagyok...bár én ezt nem így látom. Alapból magas vagyok ( 170) alig vagyok 50-51 kg. Na mindegy..most nem is ez a lényeg. Volt már olyan is , hogy megvágtam magam..szándékosan. Ezért légyszi ne hordjatok le, tudom, hogy hülyeség volt , csak egyik rossz pillanatomban történt..állandóan szorongok, bár ezt a vers , és regény írásban ált. ki tudom magamból adni, így ennek köszönhetően kicsit lenyugszom.Gyakran az éjszaka közepén felébredek ...és rám tör a ,,sírhatnék" .nem vagyok megelégedve magammal, mert mindig magasabbak az elvárásaim, mint amit eltudnék érni, így ez is szorongáshoz vezetett.. Nem tudom mi van velem, először depresszióra gyanakodtam...de nem vagyok szakértő, ezért fordultam segítséghez. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mi bajom lehet?? Légyszi csak értelmes válaszokat küldjetek , amiből megtudhatok valamit

a problémát illetően. Előre is köszönöm szépen a válaszokat.:))

L/14

2012. jún. 12. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyértelműen depressziós vagy. Jó lenne kibeszélni magadból a problémáidat, esetleg anyukáddal ha jó a kapcsolatod, nem tudod megbeszélni? Mindenképpen kérjél segítséget, és vedd észre a pozitív dolgokat az életben!
2012. jún. 12. 20:37
 2/5 A kérdező kommentje:
anyukámmal nagyon jó a kapcsolatom , de nem merek vele megbeszélni mindent. a nagy részéről tud, és szerencsére amiben tud , igyekszik segíteni :) ....de van amit nem merek vele megbeszélni...:// de köszönöm a választ:)
2012. jún. 12. 20:44
 3/5 Székelyfalussy Lászl ***** válasza:

NEM VAGY DEPRESSZIÓS! Ilyen hülyeséget nem is tudom, hogyan lehet leírni, hogy egyértelműen depressziós...embereket hosszú órákig vizsgálnak, mire ezt eldöntik, és olyanok, akik értenek hozzá.

Amúgy ha mindenképpen diagnózist szeretnél, akkor teljesítményszorongásod van vagy teljesítménykényszered. Esetleg olyat el tudok képzelni, hogy depresszív pozíció áll fent nálad teljesítményalapon, de ez elég más, mint a "sima" depresszió. Kérj segítséget sulidokitól, sulipszichológustól, és ne szedj be gyógyszert! Fiatal vagy még ahhoz ;) Egy jó pszichológus tényleg tud segíteni, illetve ha anyukád partner abban, hogy felolvas neked egy szöveget úgy, hogy a szemedbe néz, akkor írj privátot, és elmondom, mi a lényege.

2012. jún. 13. 00:09
 4/5 anonim ***** válasza:

3/3 nyugodtan ki lehet forgatni a másik szavait, és leírni majdnem ugyanazt, de nem hiszem hogy ez a lényege.

A kislánynak válasz: örülök, hogy anyukáddal jó a kapcsolatod, szerintem mindenképpen tőle kérjél segítséget, biztos vagyok benne, hogy segíteni fog, megbeszélitek a problémát, és egyből jobban fogod magad érezni!

2012. jún. 13. 17:44
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2012. jún. 13. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!