Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Május eleje óta alig tudok aludni (5-6 óra; alig tudok elaludni, de máris fölkeltem magamtól), néha tök energikusnak érzem magam, 1 óra múlva meg fáradtnak, letörtnek. Az evéssel is bajom van; ott van előttem a kaja, beleharapok kettőt, és nem akar lemenni... Aztán valahogy lenyelem meg minden, de egész nap émelygek.
Elment ez a tanév... De olyan furcsa érzés, mintha nem is jártam volna iskolába. Nem tudom megfogalmazni. Mintha csomó minden kiesett volna, elvesztettem az időérzékemet.
Mintha nem lennék magamnál.
16/L
2012. jún. 5. 17:07
1/5 anonim válasza:
Ki vagy idegileg. Esténként, és reggel igyál meg egy csésze citromfű teát. Lazíts! Meditálj! Tegyél a fürdő vizedbe citromfű, kakukkfű, vagy levendula olajat.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, nyugtató teakeveréket ittam pár hétig (macskagyökér, citromfű, stb...) de az sem használt.
2012. jún. 5. 17:23
3/5 anonim válasza:
hányingered szokott lenni?
Mérted mostanában a súlyodat?
a vércukrodat?
4/5 A kérdező kommentje:
Hát, émelygek, de nem hánytam. Október óta 5 kg-ot híztam (nem tudom, hogyan :D, de máskor is ingadozik a súlyom), vércukrom nem mértem. Vérnyomásom általában alacsony. Olyan 100/60 körül szokott lenni.
2012. jún. 5. 17:44
5/5 anonim válasza:
Szerintem egy laborvizsgálat se ártana, hátha valami hormonzavar vagy vérszegénység, vitaminhiány áll a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!