Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet van vmi bajom?

Lehet van vmi bajom?

Figyelt kérdés

Nos a konkrétumok:

Jó logika, könnyen tanulok (értsd tényleg durván könnyen, és gyorsan), a rövid távu memórián mégis olyan mint egy aranyhalé. A kezem vagy a lábam vagy a lábujjam folyamatosan jár már gyerek korom óta. Annyit beszélek hogy anyámék már azon gondolkodnak, hogy kivágják a nyelvem. 23 éves vagyok, ezek kistökmag korom óta fennálló dolgok. Ezen kívül manapság (régen is ilyen voltam, de mostanság kezdem gyanakodni rá), hogy mintha a gondolataim túl gyorsak lennének?! értsd 2perc alatt annyi fszság képes az eszembe jutni, hogy nem igaz. Sajnos igen durva hajlamot mutatok az szerek iránti addikcióra is, legyen az bármi, stimuláns, bármi. Depressziósnak is érzem magam, bár az lehet az 5év fü oka. (egyébként már nem drogozomrégóta). Továbbá ami még lehet fontos, nagyon nehezen köti le a figyelmem bármi, 100jó filmből, 2ha végig birok nézni, a többit maximum csak szeretném. brutális beszélgetési kényszerem van társaságban, utálok magamba lenni. Ha a gép előtt ülök rendszeren szétrágom a polóm. Brutális hülyeségeket vayok képes csinálni, olyan dolgokat, amik tudom hogy az életem tehetik tönkre, mégis képes vagyok rá. Egyszerüen a kockázat vállalási hajlamom kiborító. Olyan dolgokat tettem már meg amit nem részleteznék, de hidjétteket el senki sem lenne rá büszke. Ezen kívül a pulzusom "nyugalmi" helyzetben 90-120, orvos szerint lelki eredeti, ezzel le is rendezte. Gyomor ideg rendszeres kb. már 1-2 éve. Most nem nagyon jut már eszembe más ami furcsa, de ha igen majd még írok. Manapság nagyon érzem magamon, hogy valami nincs rendben, kéne vmi pszihomókus, dehát se tb, se cash, szal marad ez. Remélem vki tud vmit mondani.

2012. jún. 9. 08:41
 1/8 Rajzos13 válasza:
hát haver ezt akár én is írhattam volna...nekem ugyan ez a gondom...én 22 vagyok és 6 évig szívtam füvet meg kipróbáltam pár szintetikus szart is...és ezek miatt én is hasonlóan vagyok depresszió mi egy más, és én is most már kb 1 hónapja nem csinálok semmit..magyarul nem tolok semmi szert...és azt kell h mondjam h ettől készültél ki te is én voltam ezzel már orvosnál pszichológus,csoport terápia, voltam kórházban is addigtológián(elvonó)..de semmi és így h kessed sincs meg tb se...hát ez durva bár nem mintha nekem lenne...bár a tb-met azt fizetik a szüleim meg eltartanak..na mind1 a lényeg h elvonási tüneteid vannak ezért csinálsz ilyeneket meg viselkedsz furán, még ha tudatosan nem is agyalsz azon h kéne a cucc a szervezeted attól még akarja azt..nekem ez úgy jön ki h parázok mindentől nem tudom elhagyni a házat mert pánikolok az utcán nekem kialakult a fűtől egy elég durva viselkedészavar neked is ez lehet a gondod...
2012. jún. 9. 10:45
 2/8 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy én már lassan 3éve nem tolok semmit
2012. jún. 9. 11:24
 3/8 Rajzos13 válasza:
3 éve???? hát attól függetlenül még lehet ez a kiváltó ok a problémáidra. én úgy tudom h 5 év kell h teljesen kiürüljön a szervezetből ez a szar illetve ezek... de így van ez a az alkoholistákkal is pl.
2012. jún. 9. 17:53
 4/8 Rajzos13 válasza:
csak ez nem elvonási tünet nálad... hanem lehetséges h maradandó károsodás de orvos kéne hozzá h ezt megtudd én sajnos nem vagyok az...pszichológussal kéne beszélned vagy egy homeopátiában jártas emberrel...bár ez pénz hiányában nem igazán lehetséges mert a helyzet az h az ilyen gyógyszerek és orvosi kezelések tb nélkül k...va drágák!
2012. jún. 9. 17:57
 5/8 anonim ***** válasza:
nem ikrek a csillagjegyed?
2012. jún. 9. 20:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Bak. Nem, én kizártnak tartom hogy ezek elvonási tünetek lennének, az hogy a stimulánsok esetleg szétkurták az agyam kémiáját az lehetséges mondjuk. Vettem ilyen nyugtató teát van benne minden szar, meg nervenpflege tabit abban is van minden vacak, remélem segít. Kösz a válaszokat
2012. jún. 10. 04:35
 7/8 Rajzos13 válasza:
nincs mit.... hát igen én is hasonló dolgokat csinálok bár gyógyteát azt nem iszom de szedek valami növényi alapú homeopátiás szert (neuroptim) hátha segít..bár most nem hiszem és am mérleg vagyok
2012. jún. 10. 09:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Van egy jó hírem. Nem vagy depressziós. A depressziósok éppen a te ellentéteid. Nehézkes mozgás, érdektelenség, nemhogy koncentrációs zavaraik vannak, de egyáltalán nem figyelnek oda semmire, mert érdektelenek. Egyszerűen csak sok az energiád, és még nem tudod hogy hol köthetnéd le úgy, hogy az neked is, és másoknak is előnyös legyen. Valamilyen üzletkötői munka, ahol sokat kell beszélni, például illene hozzád. Marketing, ilyesmi. Ez nem mentális betegség, csak energikusság. Persze drogozni meg hülye ötlet. Az idegességedet pedig kordában tudod tartani citromfű teával, vagy levendulateával napi egy két csésze kúraszerűen két hétig, aztán egy két hét szünet, és újra.

Koffeintartalmú dolgokat ne fogyassz. Sem túl sok cukrot. Ezek mind fokozzák az agyi- és szív aktivitást.

2012. jún. 10. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!